ANNONCE: Disse fodboldligaer skal du spille på i weekenden

Dette indhold er sponsoreret.

Af Annonce - 1. december 2020 kl. 8:50

Det er ikke altid let at vinde på odds i fodbold, og hvis du først lige er startet med at oddse, kan det tage noget tid at blive ekspert på området. Det vil være en god ide at starte med at oddse på de fodboldligaer, du kender bedst, for det giver dig de bedste chancer i forhold til at vinde. I takt med den stigende succes med at vinde på de ligaer, du kender bedst, kan du begynde at udfordre dig selv ved at oddse på nogle af de mindre og mere ukendte fodboldligaer rundt omkring i verden, hvor du måske har mulighed for at vinde flere penge. Men du skal altid starte et sted, og i denne artikel giver vi dig tre bud på fodboldligaer, du kan oddse på i den kommende weekend, hvis du er en nybegyndende oddser.

Bundesligaen

Bundesligaen er den bedste fodboldrække i Tyskland, og ligaen har eksisteret siden 1963. Ligaen består af 18 hold, hvoraf de to lavest placerede hold i slutningen af sæsonen rykker ned i den næstbedste tyske fodboldrække. Bayern München har vundet mesterskabet de sidste otte år, og de er også det hold, der vundet flest tyske mesterskaber. Generelt set er der ikke altid de store overraskelser i placeringen af holdene, i hvert fald ikke i toppen af ligaen. Hvis du vil have garanti for at få gevinst, kan du med fordel derfor spille på Bundesliga odds, hvis du gerne vil oddse på, hvem der vinder Bundesligaen.

Superligaen

Hvis du gerne vil oddse på dansk fodbold, kan du med fordel oddse på Superligaen, som er den bedste danske fodboldrække. Ligaen har eksisteret siden 1991, og den består af 12 hold. FC København har vundet flest mesterskaber gennem tiden, men i løbet af de senere år har de fået en skarp konkurrent til mesterskabstitlen, idet FC Midtjylland har vundet tre ud af de sidste seks mesterskaber. Superligaen er også et godt sted at starte, hvis du gerne vil begynde at oddse, fordi der som regel aldrig er de store overraskelser i forhold til, hvem der ender i toppen af ligaen.

Premier League

Det sidste bud i denne artikel falder på Premier League, som er den bedste fodboldrække i England, og som har eksisteret siden 1992. Ligaen består af 20 hold, hvoraf de tre lavest placerede hold rykker ned i den næstbedste række efter sæsonens afslutning. Manchester United har vundet flest mesterskaber gennem tiden, selvom de faktisk ikke har vundet mesterskabet de seneste syv år. I Premier League er der mange hold og mange kampe at spille på, så det er næsten altid muligt at få gevinst på den ene eller anden måde.