Annette Heicks store familieidyl: Drømmen blev en succes

Den travle Annette Heick og familien nyder sommeren på Bornholm.

Af Kenth G. Madsen - 10. august 2019 kl. 13:55

Der er gået knap fem år, siden Annette Heicks mand brækkede nakken ved en badeulykke på en ferie i Thailand. Det første år var et mareridt med uvished om, hvorvidt førligheden ville vende tilbage i arme og ben. Heldigvis er genoptræningen forløbet så godt, at Jesper Vollmer er kommet ud på den anden side med et godt resultat. Der er dog stadig mén, der skal arbejdes videre med.
– Det har været en vanvittig periode op ad bakke. Alle mine tandhjul blev sat i gang, og jeg kom op i et meget højt gear for at skabe indtægter i en kaotisk situation. Men på de fem år har jeg virkelig rykket mig. Jeg får i dag tilbudt store roller som aldrig før, og det er naturligvis dejligt, siger den 47-årige sanger, skuespiller og multikunstner.
LÆS OGSÅ: Annette Heick har fået nok: Flytter hjem til mor og far

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Annette Heick fortælle, hvordan man forbliver gift i mange år.

LÆS OGSÅ: Skruen var på vej gennem foden: Hilda Heick opereret igen
I Allinge på Bornholm nyder parret og deres sønner, Eliot på 14 og niårige Storm, sommeren i en rolig stund, hvor Annette for en gangs
skyld kan hvile i rollen som mor til børnene, der i den travle periode til tider måtte kigge langt efter hende Annette har også været involveret i parrets koncepthus ‘Rå’ i Allinge, hvor der tilbydes seminarophold, og Jesper står ved roret for en kokkeskole. men hun måtte trække sig.
Hun har for vane at gribe om for mange opgaver på en gang. Sidste år var der eksempler på, at hun måtte stille vækkeuret til kl. 03.15 for at nå bogføring, skrive artikler til B.T., teaterprøver og spille forestillinger om aftenen. Og sådan kørte det hver dag i en periode. Men hun kan klare, at der er fart over feltet.
– Jeg har bare et ocean af energi, men jeg elsker også mit arbejde, forklarer hun, mens Jesper nøjes med at konstatere, at fruen har flere gear end normale mennesker.
LÆS OGSÅ: Annette Heick styrer finanserne: Så meget tjener hun

Drømmen blev en succes

Sidste efterår fik Annette Heick en stor drøm opfyldt, da det lykkedes at sætte sit eget grand prix-show i verden med Lonnie Devantier, Gry Johannsen og med kapelmester Henrik Krogsgaard i spidsen for et orkester.
– Vi havde kun tilrettelagt seks shows, men det endte med at blive en kæmpe succes. Så nu er jeg gået i gang med at sælge udendørsshows til sommeren 2020, siger Annette Heick, der dermed fik en mangeårig drøm opfyldt.
Ved siden af en hele tilrettelæggelsesfasen opholdt hun sig i tre måneder i Herning, hvor hun spillede hovedrollen i musicalen ‘Evita’. Den yngste søn savnede sin mor så meget, at parret valgte at tage ham ud af skolen for en periode, så han kunne være sammen med sin mor.
– Så jeg skal huske at trække vejret, siger Annette Heick og skåler med sin mand.
Om et par måneder skal hun i gang med prøverne til hovedrollen i musicalen ‘Mamma Mia’ med premiere i Tivoli til januar. Så indtil da kan hun geare ned og prøve at nyde tilværelsen uden for høj puls.
LÆS OGSÅ: Keld Heick stopper: Færdig på DR

Læs mere om