Annette Heick har fået nok: Flytter hjem til mor og far

Familien forlader campingvognen og rykker hjem til Keld og Hilda.

Af Kenth G. Madsen - 18. november 2018 kl. 13:55

Keld og Hilda Heick har fået uventede gæster på besøg i deres nye hus i Vedbæk. Og det endda på ubestemt tid, for Annette Heick er nemlig flyttet hjem til mor og far.
Gennem de seneste måneder har familien bestående af Annette, 47, manden Jesper Vollmer, 44, samt børnene Eliot, 14, og Storm, 9, boet i campingvogn uden for deres nye hus i Søllerød, efter at de for nylig flyttede fra Sverige.
LÆS OGSÅ: Annette Heick styrer finanserne: Så meget tjener hun

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvad der også kan foregå i en campingvogn – i hvert fald når man er med i ‘Kongerne’.


LÆS OGSÅ: Keld Heick stopper: Færdig på DR
Det nye hus undergår en omfattende renovering, og projektet forventes først afsluttet om nogle måneder. Men nu er det altså blevet for koldt til at bo på fire hjul, og børnene synes samtidig, at det ikke længere er sjovt at bo på spejdermanér og uden at have deres eget værelse.
– Selvfølgelig er de velkomne. Vi må finde ud af det. Huset er jo stort nok til os alle, siger Hilda Heick, der for tiden er på landevejen med Keld.
Annette Heicks sønner går i øvrigt i skole i Holte, hvor deres mor selv har gået, da hun var barn. Familien bor kun i ti minutters afstand fra hinanden nord for København.
LÆS OGSÅ: Hilda Heick skal opereres

Læs mere om