Er Annemette Voss og 'Bagedyst'-Emil i familie? - Her & Nu

Er Annemette Voss og 'Bagedyst'-Emil i familie?

Har I også bemærket ligheden?

Af Louise Vilsbøl - 6. oktober 2018 kl. 19:55

Hvis man er inkarneret ‘Bagedyst’-seer, så har man formodentlig bemærket ligheden mellem dette års blot 17-årige stjerneskud Emil Obel og den tidligere vinder Annemette Voss. Flere af Annemettes følgere har sågar spurgt, om Emil var hendes søn. Men nu tager hun bladet fra munden og fastslår deres familierelation eller manglen på samme én gang for alle.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe og ekskæreste i åben krig: Nu har de politianmeldt hinanden

Både med sit lyse og sit mørke look ligner Annemette Voss sin unge kage-kollega (Foto: James Thisted og Bjarne Bergius Hermansen/DR)


– Hahaha, nej Emil Obel er ikke min søn. Selvom der er mange, der decideret spørger mig, om vi er i familie. Folk synes åbenbart, at vi ligner hinanden…?! Men hvis I synes, at vi besidder den samme akkuratesse, vil jeg forbeholde mig retten til at være stolt, fordi jeg synes, han er meget dygtig. Så det vælger jeg at se som et kompliment, fastslår Annemette på sin Instagram.
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Landmand’-stjerne er gået konkurs
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-vinder afslører kronisk sygdom

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Numse-Rasmus’ alternative forslag til, hvad man kan bruge kage til – og hvilke kage han bedst kan lide at dyrke sex med.

Herefter opretter hun et nyt hashtag, som hedder #emilobelforthewin og afslører, at hun hepper på sin falske søn, som hun kalder ham. Emil selv har ikke kommenteret på internettets glødende rygter om, at han skulle være i familie med Annemette, hans Instagram-profil bugner med kager i stedet.
Men det er nu ikke ud af det blå, at rygterne er kommet – se bare ligheden mellem de to dygtige bagere på Annemette Voss’ Instagram-opslag herunder.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-hunk er blevet kærester med blogger-babe