Annemette Voss’ nye arbejde: På job med brormand

‘Bagedyst’-vinderens talenter findes ikke kun i køkkenet. Det har hun bevist ved at åbne et galleri sammen med sin bror.

Af Jan Körner - 22. august 2020 kl. 12:55

Danskerne kender hende fra ‘Den store bagedyst’, men Annemette Voss kan ikke kun jonglere med køkkenredskaber. Hun er også ganske ferm til at svinge penslerne.

Derfor har hun sammen med sin bror Søren og en tredje partner åbnet et galleri i Gothersgade i København, hvorfra de vil sælge deres egne værker.

– Min bror og jeg har malet rigtigt meget begge to, da vi var yngre, og har fået solgt mange ting. Så tjente jeg lidt på det. Men nu gør vi det rigtigt, sagde hun til HER&NU, da hun forleden åbnede galleriet officielt.

LÆS OGSÅ: Maja fra ‘Sommerdrømme’ har født

Her strømmede det til med venner, der ville hilse og se de nye omgivelser, der bliver stedet, hvor de alle ikke kun vil sælge malerierne, men også lave dem.

– Vi har begge savnet at lave lidt kreativt, og nu ville vi gøre noget ved det ved at arbejde sammen. Så det er det, fortalte hun.

LÆS OGSÅ: Søren Ryges familietragedie: Mit livs sorg

Stadig bageglad

Det netyder dog ikke, at kagerne bliver lagt på hylden.

– Jeg skal stadig lave kager til jer og jeg er i fuld gang med to bøger, men der er intet til hinder for, at jeg ikke også kan udleve andre kreative sider af mig.

LÆS OGSÅ: UPS! ‘Stjerne Boksning’-kamp afsløret før tid

Hun har kun investeret 12.000 i det nye forretningsben, så gør det ikke, overlever hun det nok.

– Det er ikke mange penge, når man tænker på, det måske er en livsrejse, og hvis ingen synes, det er fedt, så herregud.

LÆS OGSÅ: I hænderne hos Dennis Knudsen: Se Tina Lunds nye look

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonass har scoret ‘Vild med dans’-babe

Læs mere om