Annemette Voss indrømmer: Jeg ville gøre min eksmand jaloux

Da Annemette mødte Micky var det egentlig i et forsøg på at gøre sin eksmand jaloux.

Af Redaktionen - 4. november 2019 kl. 13:29

I ‘Til middag hos’ i aften slår Annemette Voss dørene op og inviterer Allan Nielsen, Jackie Navarro og Dan Andersen til et godt måltid mad og en snak om hendes liv og de drejninger, det har taget.
LÆS OGSÅ: Efter hårdt ‘Robinson’-exit: De var nogle tøsedrenge
En af de helt store ændringer kom for Annemette, da hun vandt ‘Bagedysten’ og samtidig blev skilt fra sin eksmand, skuespilleren Thomas Voss. Kort tid efter bruddet mødte hun sin nuværende mand Micky Fridthjof, men i virkeligheden var begyndelsen på deres forhold slet ikke så pæn i kanten.
– Jeg siger ikke, at i krig og kærlighed gælder alle tricks, jeg siger bare, at det hænder. Jeg tænkte bare, at hvis jeg nu dater en eller anden mand, så kunne mit lille meget forsmåede ynkelige hjerte, der bare lå og græd snot, måske gøre min eksmand lidt jaloux eller sur, og lige i en skilsmissesituation føltes det rart, indrømmer Annemette Voss og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død
– Det er ikke verdens bedste træk at ønske at gøre nogen jaloux, men jeg tror, det er en ting, som alle der har været i ulykkelig kærlighed kan relatere til.
Som sagt så gjort, og Annemette begav sig ud på nettets datingsider. Her fik hun en del skumle henvendelser, men mellem dem gemte Micky sig med en helt normal besked, og det viste sig, at han kendte hendes eksmand lidt, så han var perfekt til formålet.
Hør hendes historie herunder og hør også, hvorfor hun i første omgang fandt sin mand fesen. Se hele afsnittet i ‘Til middag hos’ i aften kl. 19.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om stofmisbrug og overdosis

Læs mere om