Nikolaj ville bare kneppe Anne: Nu reagerer hun på kærestens kommentar

Nikolaj og Anne sad sammen og så det afsnit, hvor Nikolaj siger, at Anne er sådan en pige, han kunne kneppe i byen – men heller ikke mere end det.

Af Caroline Grønne Wigdal - 22. april 2021 kl. 20:14

For tiden kan man i ‘Paradise Hotel’ følge en sød og uskyldig romancen mellem Nikolaj Hvidman og Anne-Sofie Grundahl Krab, bedre kendt som Anne K. Blandt seerne er også Nikolajs nuværende kæreste, Anne Plejdrup, og derfor kunne hun i det seneste afsnit høre sin kæreste sige nogle ting om hende, som var knap så pæne.

– Jeg er til søde og ordentlige piger. Hun er en bølle. En bølle, du ved, som jeg nemt kunne finde på at være sammen med i byen. Hun er en flot pige, en smuk pige. Ja, jeg kunne godt lige kneppe med hende. Sådan er det. Men der er også forskel på en pige, man kunne kneppe med og så en, som man faktisk synes, er sød, lyder det.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører ny baby: Troede ikke, min tredje baby ville komme så hurtigt

Nikolaj er nemlig ved at forklare sin daværende ‘Paradise’-partner, Anne K, at personligheden er vigtig for ham, og at hun er sådan en, han kunne falde for – i  modsætning til Anne P.

Den scene frembragte en lidt anspændt stemning hos kæresteparret, da de så afsnittet sammen, selvom Nikolaj allerede havde forberedt Anne på, at han havde sagt “nogle ting”.

– Det er da ikke, fordi det er mega sjovt at se. Jeg har det egentlig fint nok med det, for det er jo mig, der er kærester med ham nu, og han kendte mig jo bare ikke dengang. Jeg tror egentlig, det er den forestilling, mange har om mig, og jeg er da også en vild pige. Men der er jo også mere bag ved den vilde pige, forklarer Anne og fortsætter:

Junglefest på ‘Paradise Hotel’. (Foto: Janus Nielsen.)

– Jeg vidste ikke, at han ville sige lige præcis de ting, men jeg vidste godt, at der er blevet sagt nogle ting. Jeg var forberedt på, at der ville komme noget. Nu var jeg jo også selv inde på hotellet, og folk snakkede om det. På det tidspunkt så jeg jo heller ikke selv Nikolaj som noget som helst andet, end at jeg gerne bare ville hygge med ham.

LÆS OGSÅ: WOW! STORT vægttab: Kan du kende denne ‘Hjem til gården’-deltager?

Regnede ikke med, vi ville blive kærester

Selvom det ikke var favorit afsnittet for ‘Paradise’-baben at se, så opstod der ikke dårlig stemning, og det var ikke noget, Nikolaj og Anne talte yderligere om.

– Jeg grinte lidt af det og drillede ham da med at spørge, om jeg bare er sådan én, man lige hurtigt knalder i byen, fortæller hun.

Til det svarede Nikolaj, at han jo slet ikke kendte Anne på det tidspunkt, og at han senere fandt ud af, at hun jo har et hjerte. Og på en måde var Anne Plejdrup heller ikke selv bedre, da hun jo på ingen måde drømte om eller havde regnet med, at ‘Paradise’-hunken Nikolaj skulle blive en kæreste.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne skal være far

– Som jeg også siger i et af de første afsnit, så stod kærlighed mig langt ud af halsen, og det var i hvert fald ikke derfor, jeg var med. Jeg gik ind for at være bollevenner og hygge. Og det mente jeg.

Det bliver altså spændende at følge med og se, hvornår der begynder at opstå lidt mere kærlighed mellem Nikolaj og Anne P.

LÆS OGSÅ: Bubbers ekskone afslører nye detaljer om skilsmissen