Anne Plejdrup afslører alt om ny operation

‘Paradise’-stjernen har været i tvivl, om hun selv skulle betale for operationen, og om hun overhovedet skulle få den foretaget. Men nu har hun truffet sine beslutninger.

Af Caroline Grønne Wigdal - 22. maj 2021 kl. 8:55

Det var faktisk meningen, at Anne Plejdrup skulle være med i Viaplay-programmet ‘Mig og mine nye bryster’, men på det tidspunkt var hun ikke helt sikker på beslutningen om sådan en operation.

Det er hun siden blevet, og den 28. maj skal ‘Paradise’-stjernen derfor have foretaget en brystforstørrende operation.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe tager stor beslutning: Kan ikke få flere børn

– Jeg har overvejet det i mange år, og det er jo ikke noget, man bare lige gør. På det seneste har jeg tænkt meget på, om jeg skulle gå ud og betale det selv, fordi jeg ikke vil lave reklame for det. Men jeg kom frem til, at jo, jeg kunne godt betale for det selv, men jeg kunne også lige så godt lave et samarbejde med et godt sted og så give folk råd og fortælle dem om mit forløb, siger Anne til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ville alle have fået en returbillet? Anne P taler ud

Artiklen fortsætter under billedet…

Anne P. Fotoshoot til ‘Årets ‘Paradise’-personlighed’. (Foto: Janus Nielsen)

Hun har de sidste mange måneder været i dialog med klinikken om, hvordan det skal foregå, og hvordan brysterne skal se ud.

– Der skal 345 milliliter i, og det bliver et dråbeformet implantat, som svarer til cirka en D-skål. Jeg har ikke været decideret ked af mine bryster, for jeg synes, at det også kan være flot med små bryster. Men jeg har bare altid gerne ville have større bryster, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Reality-babe chokerer: Jeg kan ikke lide børn

’Paradise’-baben føler, at det først er nu, den helt rette timing er kommet.

– Nu har jeg muligheden for det. Det passer godt, og jeg har en sød kæreste, der kan passe på mig bagefter, så nu er det nu. Nu føler jeg også, jeg er ved at være så gammel, at nu skal der gøres noget ved det.

LÆS OGSÅ: Se ALLE billederne fra ‘Årets Paradise’-personlighed

Læs mere om