Anne Plejdrup åbner op om forholdet til Bro

Efter Jonass og Anne gik fra hinanden, begyndte hun at ses med Bro.

Af Caroline Grønne Wigdal - 23. april 2021 kl. 6:54

Da den nye gæst i denne uge tjekkede ind på ‘Paradise Hotel’, virkede han meget bekendt for de andre paradisoer. Det var der en god forklaring på, for det viste sig at være Bro’s lillebror, den 20-årige Nicklas Andreasen fra Rødovre.

Det vidste Anne Plejdrup dog allerede fra første øjeblik, hun så ham.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører ny baby: Troede ikke, min tredje baby ville komme så hurtigt

– Jeg vil ikke sige, at jeg kender Nicklas, men jeg har da mødt Nicklas, når jeg har besøgt hans storebror, siger hun med et yderst snedigt smil i realityprogrammet.

De to mødte hinanden i ‘Paradise Hotel’ sæson 18, hvor Bro tjekkede ind på hotellet som gæst i et par dage.

Kevin Andreasen aka Bro til forpremiere på Paradise Hotel i 2018 (Foto: Janus Nielsen)

– Så dengang vi kom hjem, festede vi en del sammen. Og efter Jonass og jeg gik fra hinanden, var jeg rigtig meget sammen med Kevin, fortæller Anne Plejdrup i dag.

LÆS OGSÅ: WOW! STORT vægttab: Kan du kende denne ‘Hjem til gården’-deltager?

Selvom de to så en del til hinanden, så afviser Anne, at der nogensinde har været mere i luften.

– Vi har ikke haft en flirt kørende, men Kevin og jeg har været gode venner. Det er lidt sjovt, at hans lillebror lige pludselig kommer derind. Jeg kan ikke rigtig huske, at jeg har sagt det der i sync. Men altså – der har sgu ikke været noget imellem os, siger ‘Paradise’-baben og hentyder til sin kommentar med at besøge Bro.

LÆS OGSÅ: 15-årig død: Nu får realitydeltager nedsat sin straf

I dag er der ikke ligefrem et varmt venskab tilbage mellem Anne Plejdrup og hitmageren Bro.

– Hvis jeg ser ham, så siger jeg da hej til ham, men det er ikke, fordi jeg snakker med ham på daglig basis. Jeg tror bare, at vi begge to har fundet andre ting at tage os til, og at vi ikke længere ser en grund til at tale sammen. Men vi har fælles venner, og der er slet ikke noget galt imellem os, siger hun.

UH! Stephanie og Cengiz har fået stor drøm opfyldt