Anne Mette fra ‘Millionær på bistand’ er tilbage i nyt program

Der er fornyet håb for Anne Mette Beckmann, der nu i et nyt program skal søge efter bolig udenfor hovedstaden.

Af Emilie Holm Egebro - 18. marts 2017 kl. 13:55

I den anmelderroste TV2-serie ‘Det gode liv’ fra 2011 stiftede vi for første gang kendskab med Anne Mette Beckmann. Dengang vakte udsendelserne stor opsigt, da Anne Mette og hendes nu afdøde mor fortalte deres utrolige historie i Portugal.
Da vi igen fik Anne Mette at se på tv, var det i ‘Millionæren på bistand’. Her var pengene sluppet op efter moderens død, og Anne Mette har sidenhen opholdt sig i København – dog uden at have haft et hjem i et helt år.
Nu vender Anne Mette atter tilbage på skærmen. Denne gang i et nyt program, hvor hun skal undersøge og opleve Danmark uden for hovedstadsområdet. Måske har hun mere held med sig her til at finde en bolig.
LÆS OGSÅ: Anne Mette Beckmann indrømmer: Jeg vil gerne i fængsel
– Det bliver spændende at opleve Danmark en helt ny måde og møde søde nye mennesker, fortæller hun til TV2, men fortsætter så:
– I København har jeg mine venner, og det er her, tingene sker for mig, men jeg har ikke nogen bolig, så jeg er åben for andre steder i Danmark. Jeg har dog mine tvivl, for jeg føler, at jeg hører til i København.
Programmets optagelser starter for alvor i maj og juni, og Anne Mette har derfor nu på Facebook bedt danskerne om hjælp til at finde ud af, hvor hun skal rejse hen i landet. Hun opfordrer folk til at skrive til hende, hvis de vil vise deres by og hverdag frem til hende og et tv-hold.
Se opslaget nedenfor:

Læs mere om Anne Mettes nye program på TV2.
LÆS OGSÅ: Anne Mette Beckmann medvirker i ‘Til middag hos’: Måtte låne et køkken
LÆS OGSÅ: Anne Mette fra ‘Millionær på bistand’ vender tilbage på tv
LÆS OGSÅ: ‘På røven i Nakskov’-Irene: Jeg føler mig ikke på røven
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser