Anne Mette Beckmann indrømmer: Jeg vil gerne i fængsel

‘Millionær på bistand’-kendingen synes, det kunne være dejligt med en tur bag tremmer.

Af Emilie Holm Egebro - 10. november 2016 kl. 17:55

I aftenens afsnit af ‘Til middag hos’ fortæller Mads Dinesen om, hvordan det var at være i fængsel. Her løfter han sløret for, at det slet ikke var så værst, som man skulle forestille sig, da han blandt andet fik penge for at være der og kunne bestille kaviar hver onsdag.
Anne Mette Beckmann, kendt fra ‘Millionær på bistand’, synes Mads’ liv i spjældet lyder så interessant, at hun selv kunne tænke sig at prøve det.
LÆS OGSÅ: Anne Mette Beckmann medvirker i ‘Til middag hos’: Måtte låne et køkken
– Fængsel i Danmark, det virker fint. Jeg synes, at det ville være en god oplevelse. Bare lige for at prøve det. Who cares, om man er i fængsel, siger Anne Mette i afsnittet.
– Når Mads forklarer, at man lever godt i fængslet – man har seng, man har mad, og man får løn, så tænker jeg: Hvorfor ikke? Hvorfor kan Anne Mette ikke gøre det? Hvis hun er hjemløs, så er det da bare at gøre det. Så får man måske et par måneder til at sunde sig, og man møder systemet og bliver hjulpet igang, siger Kristian von Hornsleth.
Hør mere om Mads’ tid i fængsel i klippet herunder:

LÆS OGSÅ: Anne Mette Beckmann: Frustrerende at være hjemløs
LÆS OGSÅ: Anne Mette fra ‘Millionær på bistand’ vender tilbage på tv
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.