Anne Linnet med i ‘Vild med dans’

Lørdag aften vil der være to nye stjerner på dansegulvet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 4. december 2020 kl. 7:00

Når der lørdag aften bliver fyret op for den helt store ‘Vild med dans’-fest, bliver det med masser af julestemning og med hele to nye stjerner på dansegulvet.

Sangerinden Anne Linnet gæster nemlig dansekonkurrencen, hvor hun skal optræde med sin nye julesang “Vi synger julen ind”, som for hende er en meget personlig sang skrevet ud fra oplevelser i julen i barndommen.

LÆS OGSÅ: CHOK! Bliver Sarah Grünewald klar til ‘Vild med dans’?

– Julen er en tid, hvor det nære følelsesliv er i fokus, og hvor de helt personlige emner fylder meget. Det er det, jeg har forsøgt at lave sange omkring, siger 67-årige Anne Linnet om sangen.

Sangerinden fra Aarhus er kendt for utallige store, danske hits om både et hjerte i tusinde stykker og lykkelig kærlighed. Den 21. december sidste år sagde hun selv ja til sin helt store kærlighed, da hun giftede sig med den 38 år yngre Kathrine Kjær Linnet.

LÆS OGSÅ: Ung mor måtte i nat ringe 112

Ny danser på gulvet

Udover Anne Linnet vil årets vinder af ‘Den vildeste danser’, Olivia, også lægge vejen forbi studiet. Olivia vandt tilbage i sensommeren præmien på 100.000 kroner og en optræden i ‘Vild med dans’. Hun skal lørdag aften optræde med en solodans koreograferet til “Let it go” fra Frozen.

ÆS OGSÅ: Ung mor er blevet single: Julen er revet i stykker

Olivia, der havde Silas Holst som dansekaptajn i ‘Den vildeste danser’, danser både disco, hiphop og moderne. Derfor bliver det altså spændende at se, hvilket danseshow hun kommer til at optræde med i ‘Vild med dans’.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-vinder afslører fortid med Casper Christensen

Olivia optrådte sammen med Silas Holst i finalen i ‘Den vildeste danser’. (Foto: Per Arnesen.)

‘Vild med dans’ program 10 sendes den 5. december klokken 20.35 på TV 2 og TV 2 PLAY. 

Læs mere om