Anne Linnet i byen med børnene

Anne Linnet havde selskab af sine to børn, da hun for første gang skulle se forestillingen ‘Jeg er jo lige her’ på Det Kongelige Teater.

Af Nikolaj Vraa - 22. maj 2021 kl. 12:58

I selskab med familie og venner skulle Anne Linnet i onsdags for første gang opleve sine sange digtet sammen til en ny forestilling på Det Kongelige Teater. Det er blevet til ‘Jeg er jo lige her’, der præsenteres som en sjælfuld og musikalsk rejse ind i hendes verden af passion, køn og kærlighed.

Den 67-årige musiker kom i selskab med sin søn Xander, 33, datteren Eva Maria, 46, og veninden Piv Bernth, 64. Hendes hustru, Kathrine, 29, var ikke med.

LÆS OGSÅ: Undrer du dig også? Derfor har dommerne det samme tøj på i hvert program

– Desværre, nej. Der er noget sygdom i familien, så hun kunne ikke være her. Vi ser det sammen en anden aften, lød det fra Anne, der også har haft Covid-19 tæt på.

– Min søn Nemo fik det i skolen. Han kom hurtigt over det og har fået sådan et immunpas. Det var et chok, men alt er godt, forsikrede hun.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang har fået corona

Efter et hav af aflysninger på grund af den anden nedlukning, ser Anne Linnet frem til snart at komme ud og optræde for publikum igen.

– Det er længe siden, jeg har været ude og spille. Det glæder jeg mig meget til, lød det med et smil.

LÆS OGSÅ: Efter 21 dage uden hårvask: Kæresten vil beholde krøllerne

LÆS OGSÅ: Birthe Kjær i sorg: Rørende farvel

Læs mere om