Anne K afslører: Derfor tager jeg Nikolajs knald så pænt

Det er nok de færreste piger, der ville tillade, hvad Anne K tillader sin ‘Paradise’-flirt.

Af Caroline Grønne Wigdal - 30. april 2021 kl. 08:55

I ‘Paradise Hotel’ er sønderjyske Anne-Sofie Grundahl Krab og nordjyske Nikolaj Hvidman blevet udnævnt til at være sæsonens par, for de kan slet ikke skjule deres flirt. Det er især Nikolaj, der jagter den lidt mere generte Anne.

Han er ikke bage for at hælde fløde ud over Anne i form af søde ord og med et håb om, at Anne måske er med på lidt mere end at ligge i ske. Men med tiden ender det med, at hans tålmodighed slipper op.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk er blevet far til tre

Derfor tøver han ikke med at tage en nat med Anne P, da muligheden byder sig, og det bliver der åbenlyst talt om ved morgenmaden den efterfølgende morgen.

Det begynder at være mere end blot et partnerskab mellem Nikolaj og Anne K (Foto: Janus Nielsen)

Det er helt fint med Anne K.

– Jeg tror, grunden til at jeg tager det så pænt, er fordi der ikke var følelser imellem Nikolaj og jeg. Vi havde ikke kendt hinanden så lang tid på daværende tidspunkt, og der skal også mere til, før jeg bliver oprigtigt glad for en dreng, forklarer Anne til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ikke vist på tv: Derfor skulle Aykut ud af ‘Paradise’

Hun uddyber:

– Vi var partnere og havde det rigtig godt sammen, men jeg så ingen grund til at blive jaloux eller sur – det ville ikke gavne nogen af os. Det er et spil, og jeg prioriterede spillet og min partner højere end følelserne.

LÆS OGSÅ: Derfor slog Christel og Asbjørn op

Det betyder dog ikke, at hun bare lod Nikolajs hede nat med Anne gå ubemærket hen, og det havde alligevel en betydning for, hvordan hun så på ham fremadrettet.

– Nikolaj ødelagde ikke sine chancer hos mig som sådan, bare fordi han var sammen med en anden, men det gav mig da helt sikkert mere og tænke over, siger Anne, der også i programmet nævner, at hvis Nikolaj skal have hende, så skal han ikke også bruge tid på at ville have andre piger.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie afslører: Vil have børn nu

Læs mere om