ÅH NEJ! Nyt trekantsdrama på ‘Paradise Hotel’

Anne Plejdrup holder sig ikke tilbage, selvom hun kan fornemme, at der er sød musik mellem Nikolaj og Anne-Sofie. Det bliver især tydeligt, da hun afbryder dem midt i et romantisk øjeblik.

Af Caroline Grønne Wigdal - 4. maj 2021 kl. 13:02

For tiden kan følge med i, hvordan Nikolaj Hvidman stadig kæmper for at vinde Anne K’s hjerte, mens de to er på ‘Paradise Hotel’.

Det lykkedes dog ikke så nemt, men indimellem nogle dybe, romantiske øjeblikke, og ‘Paradise’-hunken forstår da også at tale sin sag.

LÆS OGSÅ: Pitzner knust af kærligheden: Jeg troede, vi skulle det hele sammen

– Jeg har jo fundet en pige som dig, som jeg synes, er fucking dejlig. Men du gider jo kun give mig et tantekys. Og jeg respekterer det jo 100 procent, hvad du har lyst til at lave herinde, eller hvad du har lyst til, jeg respekterer det 100 procent, Anne-Sofie, siger han til hende, mens de ligger tæt omslynget på Fortuna.

Han fortsætter:

– Men jeg har lyst til at lave mere med dig end bare et tantekys. Jeg har lyst til at lave mange ting med dig; ædru, fuld, når jeg er træt, og når jeg er frisk, siger Nikolaj.

Men her kommer Anne Plejdrup ind i billedet, og selvom hun får fornemmelsen af, at hun forstyrrer en lille smule, så holder hun sig ikke tilbage.

LÆS OGSÅ: WOW: Se Sofie Lindes nye hus

Tvivler på Nikolaj

Både Nikolaj og Anne Plejdrup giver udtryk for, at Anne K er vigtigere for dem, end det er at have sex. Men Anne K er lidt i tvivl, om hun kan stole på, hvad Nikolaj siger, og Nikolaj indrømmer også, at han forsøger at trykke på de rigtige knapper hos begge piger for at finde ud af, hvad der virker.

– Han siger det ene til mig om dagen, og så gør han noget andet om aftenen med Anne P, siger hun.

Og det lyder også til, at de to ‘Paradise’-babes heller ikke ikke er helt sikre på, hvor de har hinanden.

LÆS OGSÅ: Jasmin psykisk ramt efter ‘Paradise’

– Jeg ved ikke, hvordan Anne K har det med, at mig og Nikolaj har haft sex. Men jeg tænker da bare, at hun vil sige det til mig, for det har hun virkelig lovet mig, at hun ville, siger Anne Plejdrup og tilføjer:

– Hvis de har følelser for hinanden, så skal jeg selvfølgelig lige back off. Men altså, hvis Nikolaj vil knalde, så knalder jeg.

LÆS OGSÅ: Ung mor flytter fra tvangsfjernelsessag

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på Viaplay og Viafree.