Anne holdt tæt: Hemmelig drøm

Da hun vandt en bagekonkurrence på sit kollegium, fik ‘Bagedyst’-stjernen for alvor fik blod på tanden.

Af Jan Körner - 14. november 2020 kl. 18:54

Når Anne Kirstine Tirstrup, 26, lørdag efter lørdag storsmiler sig gennem ‘Den store Bagedyst’, så kan hun og seerne sende en varm tanke til hendes storebror, Søren. For det var på sin vis ham, der fik hende i gang med at kaste sig over det med at fremstille lækre kager.

– Faktisk begyndte jeg først at bage for to til tre år siden. Jeg havde bagt lidt til familien, men det var først, da jeg deltog i en bagekonkurrence på det kollegie, jeg boede på, at jeg fik blod på tanden, fordi jeg vandt, siger Anne Tirstrup til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Anders’ Torben har fået briller: Ser godt ud

Da hun viste vinderkagen til sin storebror, kom han med et vildt forslag.

– Han bad mig om at lave bryllupskagen til sit bryllup. Den var fem etager høj, og egentlig var det kun min anden kage. Så den lavede jeg ved siden af studiet og alt muligt andet. Jeg havde kun øvet lidt på bryllupskagen, siger hun og viser her mesterværket til storebroderen frem.

Anne lavede bryllupskagen til sin brors bryllup (Foto: Privat)

Søgte også sidste år

Den smukke kage til den romantiske begivenhed udløste flere kommentarer om, at hun burde melde sig til Bagedysten. Og faktisk har Anne tidligere prøvet at komme med i dysten.

– Jeg lavede en dåbskage til en af min storebrors kammeraters datter, og der blev jeg så grebet af det, så jeg sendte en ansøgning, men hørte faktisk intet fra DR. Det var sidste år, og så mistede jeg modet. I december sidste år fortalte min far så, at en af hans kollegaer skulle til casting, og så tændte det et lille lys i mig. Så skulle jeg også, men gjorde det i al hemmelighed, fortæller Anne, der til daglig arbejder som sygeplejerske.

LÆS OGSÅ: UH! Er dette Jesper Buchs nye kæreste?

Hun fik i sommer en kæreste, men ønsker ikke at vise ham frem.

Ud over en kæreste har hun fået en ny familie i form af de andre deltagere, der føler sig som en lille familie. Det vidste hun ikke, da hun trådte ind i teltet for første gang.

LÆS OGSÅ: Mikkel efter ‘MasterChef’ exit: Klar på mere tv

LÆS OGSÅ: Gunnvør efter Amalies kritik: Sådan er det bare!