Anne Gadegaards kæreste i Tattoo Salonen

Nu har sangerindens kæreste også været en tur under nålen.

Af Emilie Holm Egebro - 21. september 2016 kl. 11:55

I foråret fik vi sangerinden Anne Gadegaard at se, da TV3-programmet ‘Tattoo Salonen’ rullede over skærmen. Her fik hun lavet sit stjernetegn, skorpionen, da hun syntes, det var en sød ide.
Da Anne Gadegaards kæreste, Christian, for nyligt brokkede sig over en tidligere tatovering, var der derfor ingen tvivl om, hvor sangerinden mente, at han skulle få den lavet om.
LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Anne Gadegaard får spontan tatovering
– Min kæreste fortalte mig, at han gerne ville have dækket en gammel, grim tatovering, og jeg tænkte med det samme på Morten og Jonas, som ejer The Old Barber Shop aka Tattoo Salonen.  Jeg elsker det sted, og jeg elsker dem. Jeg sendte et billede til Morten af min kærestes tatovering og fortalte, hvad han godt kunne tænke sig. Og det blev til den fedeste tatovering, fortæller Anne på sin blog.
– Undervejs, da han fik den lavet, kunne jeg ikke lade være med at kigge hele tiden, fordi den bare blev flottere og flottere. Selvom det ikke var mig, der fik den, så havde jeg julelys i øjnene, da jeg så det færdige resultat. Og ikke mindst min kæreste. Han er så glad for den, så jeg er selvfølgelig bare glad for, at jeg kunne hjælpe ham med at få dækket den gamle.
Se billedet nedenfor, hvor Christian får den nye tatovering:

DET HER SKER LIGE NU!?? Min kæreste er under kærlig behandling af @tattoosalonen ?? @flash_morten @juligan13

Et billede slået op af Anne Gadegaard (@annegadegaard) den


Du kan også se før og efter billederne af tatoveringen HER!
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard skal medvirke i populært reality-program
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard viser kæresten frem til familien
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard afslører: Her er min fantastiske nyhed
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.