Anne Gadegaards ekskæreste har fået nyt job - Her & Nu

Anne Gadegaards ekskæreste har fået nyt job

Den tidligere PULS-stjerne Micky Skeel starter helt nyt kapitel.

Af Emilie Holm Egebro - 11. januar 2016 kl. 13:23

Sangstjernen Anne Gadegaard dannede sidste år par med PULS-sangeren Micky Steel. I slutningen af februar gik de dog hver til sit, men forblev venner. Siden har vi ikke hørt meget fra den tidligere popsanger, men nu starter han et nyt eventyr.
Popduoen PULS gik fra hinanden i slutningen af 2013, og selvom mange håbefulde fans har krydset fingre for, at Niel og Micky ville gå sammen igen, ser dette dog ikke ud til at ville ske foreløbig. Micky har nemlig netop skrevet under på en ny kontrakt med A:2 Music & Management, som tilbyder musik-management, consulting, forlag, distribution/udgivelse og promotion af talentfulde artister.
– Har i dag skrevet management-kontrakt med Anders Lassen, der tidligere har været direktør for pladeselskaberne Re:A:Ch og A:larm (Tina Dickow, Mew, Trentemøller mfl.) Jeg har elsket at gøre tingene på egen hånd, men jeg glæder mig til at have én så erfaren og dygtig mand med på holdet. Jeg er sikker på, vi lægger verden ned!, skriver Micky tirsdag på sin Facebook-profil.
Se opslaget og billede af Micky og Anders nedenfor: 

Har i dag skrevet management kontrakt med Anders Lassen, der tidligere har været direktør for pladeselskaberne Re:A:Ch…
Opslået af Micky Skeel på 4. januar 2016

LÆS OGSÅ: Hot ‘Grand Prix’-babe er blevet single
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard undskylder overfor fans: Jeg skal finde mig selv
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.