Anne Gadegaard undskylder overfor fans: Jeg skal finde mig selv

‘Grand Prix’-stjernen bruger sin tid på at finde ud af, hvem hun er, og hvad hun vil.

Af Emilie Holm Egebro - 4. juni 2015 kl. 10:25

Den 23-årige ‘Melodi Grand Prix’-stjerne og blogger Anne Gadegaard har givet sine læsere en stor undskyldning.
– Jeg ved godt, at jeg er blevet super dårlig til at opdatere bloggen, og der er ikke andre grunde, end at jeg er høj på livet lige nu og vælger at prioritere veninder og venner lige nu, undskylder Anne på sin blog og fortsætter:
– Jeg er på ingen måde færdig med at blogge, men der er bare rigtig mange ting lige nu. Ikke kun veninderne, men også optrædener, indspille i studiet, møder osv. Og så er jeg egentlig bare i gang med at finde ud af, hvem jeg er, og hvad jeg gerne vil.
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard: Jeg nyder at være single
Elsker stadig bloggen
Siden bruddet med Micky, har sangerinden valgt vennerne frem for bloggen, men hun forsikrer dog, at hun altid vil elske bloggen.
– Jeg kan sagtens forstå jer, og at I synes, at det er for dårligt. Jeg har ikke en undskyldning for det andet end at være ærlig og sige, at bloggen lige nu kommer i anden række. Dermed ikke sagt, at jeg ikke elsker min blog lige så højt som altid. Men nogen gange skal man lytte til sig selv, og det er det, som jeg vælger lige nu, forklarer ‘Grand Prix’-stjernen.
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard afslører hemmelighed
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.