Anne Gadegaard jubler: Jeg har fået en kæreste

Sangerinden har mødt en ny fyr, som hun allerede bor sammen med.

Af Jonas Sand - 3. august 2016 kl. 11:01

Anne Gadegaard har svært ved at få armene ned i disse dage, og det er der en meget god grund til. Sangerinden har nemlig fundet sig en kæreste. Det afslører hun på sin blog, og over for Realityportalen.dk uddyber hun.
LÆS OGSÅ: WOW: Se Amalies krop efter fødslen
– Vi har været kærester i en måneds tid. Jeg vil ikke afsløre så meget. Men han hedder Christian, og jeg har lært ham at kende gennem nogle fælles venner. Vi startede faktisk også bare med at være venner, siger hun.
Anne Gadegaard og hendes kammerater manglede en roommate til deres nye lejlighed, og hun spurgte derfor Christian, om det var noget, han kunne være interesseret i. Det kunne han – men det udviklede sig hurtigt til mere.
– Jeg faldt fuldstændig for ham. Det hele er stadig meget nyt, men det føles så dejligt og rigtigt. Vi bor jo allerede sammen, så vi har gjort det lidt omvendt af, hvad man normalt gør. Det går super godt, og jeg er meget glad, fortæller sangerinden.
Se det forelskede par på billedet herunder:
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Babylykke hos ‘Nybyggerne’
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Tidligere ‘Paradise’-vinder er gravid

❤️

Et billede slået op af Anne Gadegaard (@annegadegaard) den


LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard afslører: Her er min fantastiske nyhed
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.