Anne Gadegaard indrømmer: Jeg røg i alkohol-fælden - Her & Nu

Anne Gadegaard indrømmer: Jeg røg i alkohol-fælden

Kendis-baben blev lokket af det gode vejr, da hun endte med at drikke vin og skinny-bitches. En ting, der ikke harmonerer med træningen.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 16. maj 2016 kl. 17:50

Anne Gadegaard er netop gået i gang med et intenst træningsforløb sammen med Gustav, hvor det er planen, at hun skal holde sig fra alkohol og søde sager. Det er da også gået helt efter bogen – lige indtil det gode vejr og weekenden stod for døren, dér gik det galt, skriver Anna Gadegaard i et nyt indlæg på bloggen.
– Op til weekenden i sidste uge synes jeg, det blev svært. Og jeg røg i alkohol-fælden, hvilket jeg jo udmærket godt vidste, ville være min største udfordring. Solen begyndte at kigge frem, varmen begyndte at stige i Danmark, og folk smider tøjet og finder alkoholen frem, skriver Anne Gadegaard på sin blog.
Kendis-baben fortryder nu, at hun har syndet, men hun holdte sig dog primært til de kalorie-fattige drinks.
– Satans! Dog blev det primært til skinny-bitches (vodka & danskvand), selvom rosé-vinen lokkede gevaldigt meget.
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard: Tatoveret til privatfest
Motivationen er stadig i top
Selvom Anne gadegaard nød weekenden for fulde drag, har det ikke slået hende ud. Hun fortsætter den sunde livsstil.
– Nu er vi inde i en ny uge, og den her uge har været perfekt. Jeg har fået trænet hver dag og spist sundt som jeg skulle, skriver hun og uddyber, hvordan hun tidligere vejede sin mad.
– Jeg var meget dedikeret den første uge og blev nødt til at veje min mad, så jeg vidste, hvor mange kalorier, jeg indtog. Nu behøver jeg ikke det mere, da jeg har fået godt styr på det og føler hele tiden, jeg godt ved, hvor mange kalorier jeg indtager.
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard før boksebrag: Jeg var nervøs hele dagen
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Melanie ser frem til spændende planer
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.