Anne Gadegaard: Dét fortryder jeg

Det er ikke alle beslutninger, der er lige gode.

Af Meera Møngaard - 8. oktober 2016 kl. 15:55

Anne Gadegaard har gennem sine 24 år fået lavet i alt 12 tatoveringer. Og selv om de fleste stammer fra gode minder, er det ikke alle, hun ønsker at beholde.
– Den første jeg fik lavet, var en tatovering om min mor. Jeg fik skrevet “for evigt min, for evigt din” ned af min arm. Jeg synes, det er en utrolig smuk tekst, som siger alt om, hvordan jeg har det. Men det er også den tatovering, jeg fortryder mest. 
– De to andre jeg også fortryder, er nogle min veninde har lavet på mig. Den på håndleddet “MR” står for Mikkel og Nicklas, som er mine to brødre. Det lille “J” står for Jytte min veninde, og det trejde “YSN” står for Young – Sexy – Nice. Den blev lavet en fuld aften.
Anne venter på, at teknologien bliver så god, at hun kan få fjernet sine tatoveringer, uden det efterlader ar på kroppen. Og selv om det kan tage et par år, har Anne ikke noget imod ventetiden.
Se alle Annes tatoveringer på hendes blog.
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaards kæreste i Tattoo Salonen
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard: Arabiens drøm har skabt min karriere
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard stak af: Tæt på sammenbrud
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.