Anne Gadegaard afslører: Slut med sangkarrieren

‘Melodi Grand Prix’-stjernen vil ikke længere synge, da hun har en helt anden drøm.

Af Emilie Holm Egebro - 14. december 2016 kl. 10:37

Vi kender den smukke Anne Gadegaard fra dengang, hun deltog i børnenes ‘MGP’ med ‘Arabiens Drøm’. Sidenhen har hun også i sit voksenliv brilleret med sin sangstemme – blandt andet i ‘Melodi Grandprix’ og sidste år med singlen ‘Booty Call’ sammen med Emil Stabil.
Men nu skal det være slut. Anne Gadegaard vil nemlig hellere forfølge en helt anden drøm:
–  Jeg kan lige så godt være ærlig og sige. at det med at synge, har jeg lagt lidt på hylden. Ikke, at jeg ikke synes, det er virkelig sjovt, men jeg opsøger det ikke selv, og jeg gør ikke noget for, at det skal blive til noget, forklarer Anne på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard afslører ‘MGP’-sandhed: Jeg blev ked af det
– Jeg ved, at jeg vil være god til at lave tv. Her snakker jeg ikke om at deltage i tv-programmer, men om at være vært. Det vilde ville jo være at være vært på et stort tv-program, men det er faktisk ikke det, jeg tænker på. Jeg vil hellere være vært på nogle børne-programmer. Jeg elsker børn og er god med børn, så derfor ville det være oplagt.
Anne er i tvivl om, hvorvidt drømmen nogensinde går i opfyldelse, men hun vil gøre alt, hvad hun kan, for at realisere den.
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard: Jeg er klar til børn
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard: ‘Arabiens Drøm’ har skabt min karriere
Se videoen nedenfor, fra dengang Anne Gadegaard deltog i ‘MGP’:

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard: ‘Arabiens Drøm’ har skabt min karriere
SE VIDEOEN: Er dette Anne Gadegaards kæreste?
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.