Anne Gadegaard afslører: Her er min fantastiske nyhed - Her & Nu

Anne Gadegaard afslører: Her er min fantastiske nyhed

Den smukke sangerinde løfter sløret for et helt nyt projekt, som hun har taget hul på sammen med en anden reality-stjerne.

Af Emilie Holm Egebro - 5. april 2016 kl. 10:25

Vi har set en hel del til den smukke ‘Melodi Grand Prix’-stjerne Anne Gadegaard på det sidste. Hun har nemlig deltaget i reality-programmerne ‘Tattoo Salonen’ og ‘Helt i Skoven’. Nu afslører hun, at hun har taget hul på endnu et projekt – dog i en anden genre denne gang.
– Jeg er gået i gang med et fantastisk forløb, som skal forgå de næste otte uger. Jeg har aldrig været så sikker på noget, som jeg er på det her. Jeg ved, at det bliver utrolig hårdt, men samtidig glæder jeg mig utrolig meget. Der er ingen tvivl om, at det her kommer til at ændre rigtig meget for mig de næste uger frem, da jeg skal ændre hele min livstil, forklarer Anne på sin blog og uddyber:
– Jeg har teamet op med Gustav Salinas. Han er nemlig personligtræner og har givet folk de vildeste resultater. Men det var ikke kun det, der gjorde, at jeg tog kontakt til Gustav, det er også hele hans syn på livet, og hvor glad han er. Jeg synes de videoer, han lægger op, er så livsglade, at jeg ikke kan andet end at smile. Så derfor vidste jeg, at det skulle være ham, der hjalp mig med det her projekt.
Se billedet af Anne og Gustav sammen nedenfor:

JAAAA! Læs min fantastiske nyhed på bloggen NU: www.annegadegaard.com ???

Et billede slået op af Anne Gadegaard (@annegadegaard) den


Se flere billeder af Anne Gadegaard øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Anne Gadegaard skal medvirke i populært reality-program
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.