Anne fra ‘Kærlighed hvor kragerne vender’: Jeg var meget i tvivl

Anne valgte kun at speeddate Mathias, som hun endte på romantisk date med, men det var langt fra sikkert, at de var endt der.

Af Rikke Lynge - 11. marts 2021 kl. 20:55

Anne Kristiansen var sikker på, at hun skulle på date med Mathias Hangaard, da hun så ham i en præsentationsvideo på TV 2 til datingprogrammet ‘Kærlighed hvor kragerne vender’. Hvor de andre piger oftest valgte at gå på speeddate med flere, så valgte Anne kun Mathias, og de to endte også til sidst i programmet på romantisk date.

Det var dog langt fra sikkert, at det var endt sådan, for Anne var fra start meget i tvivl om, hvorvidt hun havde lyst til at date på tv.

LÆS OGSÅ: Camilla fra ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ afslører: Ikke længere single

– Jeg var megameget i tvivl. Jeg meldte mig til på trods af, at det var med tv-hold. Det var med ondt i maven, men jeg så denne her video af Mathias og tænkte, at han lige var det, jeg leder efter, fortæller Anne til HER&NU og fortsætter:

– Dagene op til var jeg meget nervøs, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle pakke. Jeg vidste bare, at jeg ønskede at være mig selv hele vejen igennem, og det har jeg også været, så det er dejligt at se på tv, at jeg ikke prøver at være noget, jeg ikke er, fortæller Anne fortsat.

LÆS OGSÅ: Jonas afslører: Er blevet kærester med en af de andre piger

Artiklen fortsætter efter billedet.

Anne og Mathias (Foto: Anders Brohus/TV 2)

Der gik omkring to dage, så havde Anne vænnet sig til at være på tv, og kemien med Mathias gik også godt.

– Jeg fornemmede på de her dates, at Mathias var det, jeg ledte efter, selvom det var under nogle underlige forhold, hvor man skulle kæmpe med andre piger. Det var først, da kameraerne slukkede, og man havde tid til at lære hinanden rigtig at kende, at vi kom lidt dybere og fandt ud af, at der er rigtig mange ting, vi er forskellige i, og det dur bare ikke, fortæller Anne, der ellers havde håbet på det store eventyr, og at det kunne ende med en sød kærlighedshistorie, der en dag skulle fortælles videre til børnebørn.

LÆS OGSÅ: Efter optagelserne: Sådan er det gået de fire par fra ‘Kærlighed hvor kragerne vender’

Har aldrig været så sikker

Selvom Anne var usikker på at date på tv, så har hun aldrig været så sikker, som da hun afsluttede med Mathias.

– Alt er forskelligt ved os. Det eneste, der er ens, er vores værdier. Vi vil det samme i livet og kan begge godt lide at have mange bolde i luften, men vores humor er forskellig, og hvad man værdsætter i et forhold og kommunikation er forskellig, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Amalies vilde vægttab: Sådan tabte jeg mig

Anne har dog ikke opgivet drømmen om at finde prinsen på den hvide hest.

– Jeg leder med lys og lygte. Fordi vi af programmet har fået at vide, at vi ikke må vise endnu, at vi er singler, så gør jeg ikke så meget i det endnu, men kun af den årsag. Lige så snart programmet er vist, så hopper jeg på Tinder, og hvad jeg ellers kan finde på, fortæller Anne, der bestemt ikke fortryder, at hun deltog i et tv-program.

– Jeg ville ikke have det været foruden. Man vokser så meget, når man gør noget, man er bange for. Så det har jeg overhovedet ikke fortrudt, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Ekspert fanget i eget gældskaos: Brugte fars arv på kulørte drinks