Anna Due deler hudproblemer: Jeg er rigtig ked af det

I en billedserie på Instagram vil bloggeren have sandheden frem i lyset. Hun døjer med uren hud og er træt af, at flere af hendes følgere negligerer problemet. Se billederne nederst i artiklen.

Af Lærke Stræde - 10. maj 2020 kl. 14:55

Bloggeren Anna Due åbner op for et meget sårbart emne for hende. På sin Instagram lægger hun en billedserie ud af hendes hud uden makeup. Det gør hun, fordi hun over en længere periode har haft hudproblemer og vil vise følgerne, hvor slemt det står til.
– Før i tiden fik jeg en bums hist og her, og der var jeg sådan “visse vasse”. Men dette har stået på i et år, så det er ikke normalt for mig at se sådan ud. Jeg er rigtig ked af min hud og føler mig til tider utilpas, skriver den tidligere ‘Paradise’-stjerne på sin Instagram.
LÆS OGSÅ: Har du set det? Frækt, nyt realityprogram slår rekorder
Bloggeren sætter stor pris op den opbakning, hun har fået fra flere følgere, som har givet sig tid til at rådgive omkring produkter til urenheder og ar. Men hun har også modtaget en del kritik for at beklage sig over sin hud, når der findes mange mennesker med en værre grad af akne.
– Hvis jeg skal være helt ærlig, så bliver jeg lidt ked af, at nogle mennesker føler sig trådt på, grundet mine følelser omkring mine urenheder og ar. Jeg ved godt, at der er mange, som har en meget værre hud end jeg, men derfor kan jeg da ikke ændre på, hvad jeg føler?⁣ Må jeg ikke føle det, fordi at der er nogle, som døjer med noget, der er værre?
Sådan lyder Anna Dues budskab til sine mere end 123.000 følgere.
LÆS OGSÅ: SE KLIPPET: Geggo tager graviditetstest

Se billederne i opslaget herunder⁣
 

Vis dette opslag på Instagram

 

Her er jeg… uden makeup og uden filter ?? Hvis jeg skal være helt ærlig, så bliver jeg lidt ked af at nogle mennesker føler sig trådt på, grundet mine følelser omkring mine urenheder og ar (fik to knap så søde beskeder efter min story). Jeg ved godt at der er mange som har en meget værre hud end jeg, men derfor kan jeg da ikke ændre på hvad jeg føler?⁣ ⁣ Før i tiden fik jeg en bums hist og her, og der var jeg sådan “visse vasse” – men dette har stået på i et år, så det er IKKE normalt for mig at se “sådan” ud. Jeg er rigtig ked af min hud og føler mig til tider utilpas. Må jeg ikke føle det fordi at der er nogle som døjer med noget der er værre? Må jeg så heller ikke være træt af at mit ENE øre stritter meget mere end det andet, selvom nogle mennesker har to ører der stritter? (Var rigtig ked af mit øre da jeg var yngre, havde ALDRIG håret oppe)?? Måske et dårligt eksempel, men i forstår pointen ? ⁣ ⁣ ⁣ Til jer der har givet sig tid til at skrive til mig omkring produkter og gode råd, 1000 tak.. ❤️ Nu håber jeg bare at jeg snart finder nogle produkter som hjælper på MINE urenheder og ar… ?⁣ ⁣ Og lige en sidste ting.. Har vi ikke allesammen noget vi er utilfreds med? Jeg er fx også træt af mine korte ben hvilket gør at jeg altid har højtaljede bukser på ? Og nogle gange min næse også… Men det kan jeg jo ikke rigtig gøre noget ved ? (Born this way)… Anyway.. Håber i nyder jeres weekend ❤️

Et opslag delt af Anna Due (@_annadue) den

LÆS OGSÅ: Her er alle detaljer: Sådan faldt Camilla og Daniel pladask for hinanden
LÆS OGSÅ: IKKE SET I SOMMERDRØMME: Produktionsholdet måtte træde til