Anne afslører: Derfor tilgav jeg Teitur

Der gik tre måneder uden kontakt, før Anne var parat til at tilgive Teitur.

Af Louise Vilsbøl - 11. august 2019 kl. 10:55

For et par uger siden kunne man se Teitur tage røven noget så eftertrykkeligt på Anne i finalen på ‘Paradise Hotel’, da han smed kuglen ved de 300.000 og sendte Anne hjem uden en krone på lommen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død
Herefter var Anne skuffet og sur på Teitur. Optagelserne fandt sted i oktober og november sidste år, og for et par uger siden fik Anne og Teitur lavet kærligheds-tatoveringer under en ferie i Sunny Beach, så de er altså blevet gode venner igen, men hvordan skete det?
– Vi var faktisk virkelig uvenner i lang tid, rigtig meget. Jeg var så sød efter finalen, jeg sagde “Anne, slap af, vi tager hjem nu, vi tager på McDonalds, bare en lille tur på McDonalds, så skal jeg give dig en menu, og det bliver på MIN regning”, og hun blev rasende. Det var ikke den rigtige måde at løse problemerne på, fastslår Teitur med et grin i en YouTube-video, og Anne svarer prompte:
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Teitur og Anne har fået kærlighedstatoveringer

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig
– Du er da også en idiot at sige til mig “Ej, du skal nok få noget af mig, du kan få en McDonalds menu”. Hvem siger det, når man lige har røvrendt sin bedste veninde for 300.000?
Herefter forsvarer Teitur sig med, at Anne selv ville have smidt kuglen, som man også kunne høre hende sige på tv, men det mener Anne ikke er helt rigtigt, for ifølge hende var det bare en forsvarsmekanisme.
LÆS OGSÅ: Efter voldeligt forhold: Nu har reality-babe fundet ny kæreste

Snakkede ikke sammen i tre måneder

Da de kom hjem forsøgte Teitur ved et par festlige lejligheder at bløde Anne op, men der var ikke noget at hente, og invitationen om en menu på McDonalds blev ikke indfriet. Så Teitur opgav at redde venskabet, men efter tre måneder var Anne klar til at tilgive sin tidligere partner fra hotellet
– Så havde jeg lige haft lidt tid til at sunde mig, og så kunne jeg god se, at jeg havde jo haft det mega sjovt med Teitur. Jeg savnede ham sgu lidt, selvom du er et røvhul. Så skrev jeg til ham, at jeg savnede ham rigtig meget, og jeg syntes, vi skulle få snakket ud om det her, for det var et alt for særligt venskab til at smide væk, og jeg var ikke særlig sur mere, afslører Anne og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Thomas tvunget ud af ‘Stjerne Boksning’: Det er noget bullshit
– Men idioten joker med det. Det er fucking irriterende, og så går han og taber noget ved siden af mig og siger “Hov, jeg tabte noget” (med henvisning til, da han tabte kuglen i ‘Paradise Hotel’, red)!
Der gik dog lidt tid, før Teitur turde at joke med det, for i starten frygtede han at blive lagt på is i tre måneder igen, hvis han lavede jokes. Men nu tør han godt joke, og Anne bliver kun lidt sur. Udover tatoveringer så planlægger Teitur også en overraskelsesrejse for Anne, som han afslører lidt flere detaljer om til slut i videoen.
Se hele Teitur og Annes video herunder.
LÆS OGSÅ: Türker afslører: Derfor åbner jeg en donut-butik
LÆS OGSÅ: Kort efter bruddet: Kærligheden blomstrer igen for Sarah og Türker