Anna Seneca åbner op om fødslen

Baben fra ‘Paradise Hotel’ skal føde til foråret, og derfor har hun selvfølgelig gjort sig nogle tanker om både fødslen og den forvandling, som kroppen lige nu er i.

Af Caroline Grønne Wigdal - 9. februar 2021 kl. 6:55

Tiden for, hvornår Anna Seneca fra ‘Paradise Hotel’ skal sætte en lille dreng til verden, nærmer sig med hastige skridt. I slutningen af maj bliver hun og Oliver Erngart nemlig for første gang forældre.

Men selvom det er første gang, at 25-årige Anna skal føde, og at en fødsel kan virke skræmmende og som en voldsom oplevelse, er hun ikke nervøs ved tanken.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Årgang 20’-stjerne i grim ulykke

– Jeg bliver ikke skræmt af at høre om andres fødsler, for jeg ved, at ingen fødsler er ens. Og så tror jeg på, at både min krop og personalet på Roskilde Sygehus ved præcis, hvad der skal ske, når tiden er inde, fortæller ‘Paradise Hotel’-baben på Instagram.

Der blev uddelt kys på den røde røber af ‘Paradise’-Anna og ‘Love Island’-Oliver (Foto: Janus Nielsen)

Hun har i det hele taget stor tiltro til sin egen krop.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro afslører nye sider af Rasmus

Både med Annas deltagelse i realityprogrammet og med hendes job som peronlig og fysisk coach har det været ret tydeligt, at hun er meget veltrænet og har en stor viden om træning og sundhed.

Den viden har hun formået at bruge til at have det godt med, at hendes krop lige nu  gennemgår en kæmpe forandring.

LÆS OGSÅ: CHOK! Realitystjerne på skadestuen efter voldsomt uheld

I hvert fald har det ikke været et problem for hende at give lidt mere slip på træningen og kroppen, som hun kender den bedst.

– Tanken om, hvordan min krop reagerer på hele det her graviditets- og “fødselshalløj”, har da strejfet mig. Men på den anden side har jeg også tillid og tiltro til min krop. Jeg ved, at den nok skal vende tilbage til, hvad der er meningen, fortæller Anna.

Anna og Oliver bliver altså forældre til maj, og indtil nu hedder den lille dreng i maven baby. Dog er favorit navnet Mio – men det navn får den lille fyr kun, hvis han også ligner en Mio.

LÆS OGSÅ: Har du også undret dig? Derfor er Gunnvør ikke med i ‘Forsidefruer’

Læs mere om