Anna om Mio: Det er blevet sværere

I takt med at Mio bliver ældre, bliver det også sværere for Anna at aflevere ham.

Af Cecilie Løwert - 26. november 2022 kl. 10:55

En skilsmisse er aldrig sjov. Slet ikke når der er børn involveret. Det ved Anna Seneca alt om.

ÆS OGSÅ: Anna Seneca bekræfter: Dater realitydeltager

Sammen med ekskæresten Oliver Erngart har hun sønnen Mio, som de skiftes til at have hjemme hos sig i 7 dage. Men det er ikke altid lige nemt at aflevere ham til farmand. Det fortæller hun til Realityportalen.

– I takt med at han bliver ældre, og jeg får mere af ham hver uge, jeg har ham, hold nu op, så blvier det hårdere og hårdere at aflevere ham. Alle siger ellers, at det bliver nemmere, men jeg synes, det bliver hårdere, fortæller hun med kærlighed i stemmen og fortsætter:

– Nu er han ikke bare en klump kød, jeg skal aflevere. Nu er han en lille dreng, der siger “hej” og alt muligt. Han er min lille ja-mand. Så det er bare hårdt at aflevere ham.

LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Ex on the Beach’-deltager fyret fra sit arbejde efter tv-debut

Anna afslører trick

Tidligere har Anna på sin Instagram også delt en story, hvor hun var tydelig berørt efter afleveringen af Mio. Men Anna har en helt særlig måde at takle de børnefri uger.

– Jeg har heldigvis alle de mennesker, jeg skal bruge i mit liv. Så dem hiver jeg bare i. Jeg har allerede booket min tid op, når jeg er børnefri. Så er jeg booket op med Christel (Trubka, red.) for eksempel, afslutter hun.

Mio er 1,5 år gammel, og selvom de er gået fra hinanden, er Anna og Oliver gode venner den dag i dag.

LÆS OGSÅ: Årgang-0-stjerne indrømmer: 2022 har været et forfærdeligt år

Læs mere om