Anna om landmand Mads: Vi passer ikke sammen

Umiddelbart virkede de som et godt match, men den økologiske landmand fandt desværre ikke
lykken. Anna forklarer her, hvorfor det ikke gik.

Af Kenth G. Madsen - 3. november 2020 kl. 21:10

Seerne oplevede parret hånd-i-hånd, kyssende og de så ud til at have en lysende fremtid foran sig. Men aftenens sidste afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’ gik Lene Beier den økologiske landmand fra Sørvad på klingen for at høre, hvordan det var gået bagefter.

– Vi så hinanden en gang til og blev så enige om, at det nok ikke var den store kærlighed, sagde 30-årige Mads Højberg Pedersen til en noget overrasket værtinde, der havde fået en anden opfattelse af parrets fremtid.

LÆS OGSÅ: Sendt hjem af landmand Mads: Jeg laver mig ikke om for nogen fyr

Mads’ date Anna er dog enig i, at det ikke skulle være dem.

– Jeg havde håbet på, vi kunne blive kærester, men sådan skulle det ikke være. Vi snakkede lidt sammen inden den romantiske weekend, og her oplevede jeg, at vi gik skævt af hinanden, forklarer den 30-årige kantinekok fra Fredericia til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Lene Beier bygger kollektiv

– Han var sød og rar, men vores personligheder og humor passede bare ikke sammen. Det sidste er især vigtigt, hvis det skal fungere med mig. Det er ikke nok at have fælles interesser i dans og økologi, og man bør ikke lave sig selv om for at kunne danne par, siger hun, der ikke har holdt kontakten ved lige med Mads siden deres seneste møde. For 30-årige Anna har deltagelsen i øvrigt været ret overvældende.

– Det at blive genkendt i supermarkedet virker lidt voldsomt på mig. Mange piger i 20’erne og 30’erne er begyndt at følge mig på de sociale medier. De siger, jeg virker sød og ønsker ”os” held og lykke med fremtiden, men der har dog ikke været frække tilbud fra mænd, konstaterer hun om udbyttet af det populære datingprogram på TV 2. Anna har da heller ikke datet andre siden Mads.

– Nej, og jeg er heller ikke desperat. Jeg skal sikre mig en kæreste, som kun elsker mig og kun vil have børn med mig. Finder jeg ikke den rette, så vil jeg hellere undvære børn, for jeg ikke har lyst til at være alene med dem, siger hun.

LÆS OGSÅ: Ifølge Umut: Dette ‘Vild med dans’-par bliver kærester