Anna og Martin er populære i Sverige

Anna Due, Martin Hjort og Bettemanden Villian er blevet en populær trio på det svenske TV3.

Paradise hotel
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 8. november 2014 kl. 9:50

Kærlighedshistorien om ‘Paradise’-parret Anna Due og Martin Hjort er ganske særlig. De var partnere i Mexico, men begge stærke taktikere, der gik efter guldet. Alligevel endte de to op sammen i Danmark, og i dag er de forældre til en lille dreng, Villian.
Den anderledes historie har vakt stor interesse hos TV3s søsterkanal i Sverige, som har skudt en mini-dokumentar med den lille familie. Derudover var parret inviteret en smut til Sverige for at deltage i den svenske udgave af ‘Paradise Hotel – After Dark’.
– De synes, det er en rigtig god historie, at Paris Hilton parrede os sammen fra start. “I think I did a great job ” sådan sagde hun i det første program. Jeg smed jo Martin ud af ‘Paradise’, og alligevel blev vi kærester og fik os en lille dejlig dreng.  De synes, det er en god kærlighedshistorie, siger Anna til Realityportalen.dk og tilføjer:

Sådan skrev Paris Hilton om Martin. (Foto: Annadue.com)

Sådan skrev Paris Hilton om Martin. (Foto: Annadue.com)


– Derudover er det også for at vise seerne, hvad der kan komme ud af opholdet på ‘Paradise Hotel’.
LÆS OGSÅ: Sådan går det med ‘Paradise’-babyen
En fremtid i Sverige?
Anna er dog ikke i tvivl om, at det ikke bliver til nogen stor tv-karriere i Sverige, selvom det var en sjov oplevelse. På sin nyoprettede blog skriver paradisoen også, at hun kom til at lave et par sjove bommerter i sit interview på svensk tv.
– Det var så sjovt, for vi kunne ikke forstå svensk, OVERHOVEDT – og de kunne ikke forstå dansk, så det hele foregik på engelsk, skriver hun på bloggen og fortæller samtidig, at det engelske heller ikke gik så godt denne aften.
Hun skulle nemlig læse sætningen, som Paris Hilton havde skrevet ned om Martin på første dag, der lød “Here for the money not for love”, men sådan gik det ikke.
– Svenskeren ville så have mig til at læse det op foran kameraet, så kom jeg fandme til at sige ” Here for the noddy, not love”.. Whaat Det gik ikke op for mig, før Martin efter 5 sekunder flækkede af grin, det var så pinligt!
Anna lover iøvrigt læserne af sin blog, at hun nok skal lægge udsendelsen med dem op, når hun har mulighed for det.
Programet bliver vist fra den 17. december og bliver også tilgængeligt i Danmark.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par vil gerne flytte sammen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.