Anna: Jeg er kommet for at tage hævn!

Mandag blev Anna sendt ud af ‘Paradise Hotel’, men kun for en kort stund. Nu er hun nemlig tilbage.

Af Mikkeline Andersen - 15. marts 2013 kl. 8:10

At mandagens tårer var falske, fik Anna at mærke, da hun i aftes tjekkede ind på ‘Paradise Hotel’ for anden gang. Den nye pige, Michelle, klarede nemlig sin mission, og det betød som bekendt, at Anna igen var at finde på hotellet. Glæden over hendes tilbagevenden var dog ikke til at tage fejl af.
– De tog overhovedet ikke i mod mig. Jeg blev ret skuffet over Malene, Stolle og Kasper – Kasper sad bare og kiggede ned i bordet, for han vidste jo godt, hvad der var sket. Folks reaktioner var bare pisse nedern, men så kan de lære det, slår Anna fast overfor Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Anna: Jeg fortryder virkelig, virkelig meget!
‘Fucking fedt’
Da Anna valgte at stille sig ved Nicolas ved mandagens parceremoni, troede hun, at det var hendes endegyldige exit fra ‘Paradise Hotel’. Men Anna måtte lykkeligvis tro om igen.
– Jeg havde virkelig ikke regnet med at få en ny chance. Det var så fucking fedt, da jeg gik op mod hotellet og de andre, siger hun og fortsætter:
– Det er virkelig det fedeste at få en chance til – så jeg kan tage min hævn.
LÆS OGSÅ: Pernille om Stolle: Vi putter bare
Forstår deres beslutning
Den nye pige, Michelle, fortalte Anna, at alle på hotellet, med undtagelse af Kasper, var gået bag om ryggen på hende og smidt hende ud. Selv om Anna havde en ide om, at det var sådan, tingene hang sammen, så erkender hun, at det gjorde ondt at høre. Men hun forstår fuldt ud deres handling.
– Derinde (red. på hotellet) kunne jeg ikke forstå dem. Men efterfølgende kan jeg godt, fordi Malene følte sig truet, hvis Kasper kunne finde på at vælge mig frem for hende, lyder det fra Anna.
Se om Anna får sin hævn i ‘Paradise Hotel’ mandag til torsdag klokken 22:00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Single-Amalie fester igennem
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.