Anna fortryder: Skulle have valgt Kasper

Paradisoerne havde fået nok af Anna, og derfor gik de bag om ryggen på hende – og sendte hende ud af hotellet.

Paradise hotel, et ton cash
Af Mikkeline Andersen - 12. marts 2013 kl. 8:14

Det hører til sjældenhederne, at samtlige gæster, med undtagelse af én, ønsker samme person ude af ‘Paradise Hotel’. Om ikke andet så var det realiteterne, da der mandag aften var parceremoni. Kasper var nemlig den eneste, der ikke vidste, at Nicolas skulle vælge Shila som sin partner og dermed sende Anna hjem til Danmark.
– Jeg følte mig overhovedet ikke sikker inden aftenens parceremoni. Jeg tænkte, at der var ti procents chance for, at jeg ville klare den, for jeg havde godt luret, at der var gang i noget, siger Anna til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Derfor valgte Freja taktiker-Rasmus
Malene ville have stortudet
Selv om Annas gruppe så forundrede og kede af det ud over hendes ‘Paradise’-exit, så var det spil for galleriet. Og det vidste Anna godt.
– Den måde, som Malene græd på, var den samme, som da vi sendte Camilla hjem. Hvis Malene intet havde vidst om det (red. at Anna skulle for lade hotellet), så ville hun have stortudet, fortæller Anna.
Det ærgrer Anna, at hun satsede og stillede sig bag ved Nicolas, fordi hendes chancer ved Kasper var langt større.
– Jeg stillede mig ikke bag Kasper på grund af Malene. Men da jeg lige var røget ud, tænkte jeg virkelig, at det var dumt, at jeg ikke havde stillet mig bag ham. Nathja havde rendt frem og tilbage mellem Rasmus og Ali hele dagen, så jeg vidste, der var noget galt, lyder det fra Anna, der altså måtte vinke farvel til Mexico og ‘Paradise Hotel’.
LÆS OGSÅ: Malene efter sex-afsløringen: Det var forfærdeligt
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.