Anna får hjælp af Oliver: Han er rigtig god og tålmodig

Anna ved, at Oliver bliver en god støtte, og hun får brug for hans hjælp.

Af Rikke Lynge - 10. januar 2022 kl. 6:55

Anna Seneca kendt fra ‘Paradise Hotel’ sæson 16 har endelig fået sit kørekort, og nu skal hun, som hun selv beskriver det, ud og være en ægte bilist.

Artiklen fortsætter efter nytårstalen fra ‘Paradise’-deltagerne.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-babe viser ny kæreste frem: Det føles mere ægte 

– Det har taget evigheder for mig at få. Jeg begyndte jo på det tilbage i sommer 2020, men pga. corona og at jeg blev mor, er det blevet udskudt gang på gang. Da jeg så besluttede at starte på det igen – efter halvandet år – skulle jeg jo lige i gang. Jeg troede, jeg havde glemt det hele. Men nej, for jeg bestod i første forsøg, fortæller Anna glad til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’ skuffer: Bliver ikke som lovet

Anna er lige nu lidt angst for at køre, men hun ved, at kæresten Oliver vil være en god støtte.

– I første omgang skal jeg lige ud og køre en masse sammen med Olive for at øve og blive mere sikker. Jeg synes, det er lidt angst, men det handler vel om erfaring. Jeg er stadig nybegynder og mangler erfaring. Jeg har jo altid været vant til at sidde ved siden af chaufføren, og ellers har jeg været vant til at køre i en skolevogn, hvor det “er okay” at lave småfejl. Nu er jeg pludselig en ægte bilist, fortæller Anna og fortsætter:

– Oliver er rigtig god og rigtig tålmodig.

LÆS OGSÅ: Ikke set før i ‘X Factor’: Dommerne blæst bagover

Den 5. maj 2021 blev Anna og Oliver forældre til lille Mio, og ifølge Anna går det godt med den lille familie.

– Vi arbejder hjemmefra, så det er super dejligt. Jeg elsker, at vi kan være sammen som familie så meget, som vi vil og kan planlægge vores egen arbejdsdag, fortæller Anna.

Anna og Oliver arbejder begge fuldtids som influencer, og det har de gjort, siden Mio var et par uger.

LÆS OGSÅ: Største tal i ‘Løvens Hule’: Sådan går det Lucas i dag