Anna Dues søn får sit eget program

Det er snart muligt at følge den kun 2-årige Villian, når han går viralt med sit eget Youtube-program.

Paradise hotel
Af Meera Møngaard - 17. oktober 2016 kl. 19:25

Anna Due har besluttet sig for at gøre sønnen til stjerne på hendes helt egen Youtube-kanal, og paradisoen er fyldt med gode idéer, der blandt andet omhandler interviews og video-dagbøger.
– Vi prøvede at lave første afsnit i lørdags, men han var slet ikke på. Villian ryster på hovedet af alt, hvad jeg siger, og laver pruttelyde, når jeg stiller ham et spørgsmål. Når han ikke gider, så vil jeg ikke tvinge ham til det, men ofte gør han sig til foran kameraet, og det ser sjovt ud.
– Det er et amatør-program, hvor jeg selv filmer eller får et familiemedlem til det. Jeg er ikke verdens bedste klipper, men jeg håber da på at blive bedre med tiden.
LÆS OGSÅ: Anna Due overvejer tv-comeback
LÆS OGSÅ: Anna Due afslører: Må Villian deltage i reality?
Da Anna Due var gravid, blev både hende og den daværende kæreste Martin tilbudt deres eget tv-program, men dengang var Anna ikke klar. Men det har ændret sig nu, hvor Villian er blevet ældre.
– Det bliver anderledes, fordi Villian selv bestemmer, hvornår der skal filmes, hvornår der skal slukkes og hvordan det skal klippes. I bund og grund er det Villian, der bliver sat i fokus.
Du kan følge Anna og Villian på kanalen her.
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.