Anna Due vraget i 'Dagens mand': Nu har Chris inviteret på date

Basketballspiller Chris Christoffersen slukkede for Anna Due i gårsdagens afsnit, men efterfølgende har han kontaktet hende.

Af Emilie Holm Egebro - 10. februar 2017 kl. 10:48

I går havde ‘Dagens mand’ sæsonpremiere, og her tonede den 218 centimeter høje basketballspiller Chris Christoffersen, kendt fra ‘Vild med dans’, frem på skærmen.
Den velkendte paradiso Anna Due var en af de piger, som var klar på en date med basketfyren, men hun blev valgt fra til fordel for en anden. Det betød dog bestemt ikke, at 37-årige Chris var uinteresseret i den smukke ‘Paradise’-babe.
– Dagen efter skriver Chris til mig over Facebook og siger, at han gerne vil invitere mig ud. Jeg skrev så til ham: “Hvorfor slukkede du, hvis du gerne vil ud med mig?“. Det var altså ret forvirrende, skriver Anna Due på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ’Drengene på kanten’-Valdemar i ’Dagens Mand’
– Chris sagde, at han slukkede for mig, fordi han ville på en rigtig date med mig, hvor han kunne bestemme, hvad vi skulle lave, og hvor der ikke var et kamerahold med. Kunne han ikke bare have taget mig med i programmet, så jeg ikke skulle blive flov og føle, at jeg er jordens grimmeste menneske? Han kunne jo bare have sagt på “tv-daten”, at han gerne på en rigtig date. Chris, det er en ommer.
Anna fortæller desuden, at hun i virkeligheden gerne ville have slukket for Chris under ‘Dagens mand’, da han er lidt for høj efter hendes smag. På grund af en teknisk fejl, gik lyset dog ikke ud under programmet.
Realityportalen har været i kontakt med Anna Due, som ikke vil afsløre, om hun takkede ja eller nej til daten med Chris.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Peter Birch vender tilbage til skærmen
LÆS OGSÅ: Burger: Nej tak til Numse-Rasmus i ‘Dagens mand’
LÆS OGSÅ: Filmstjerne indtager ‘Dagens Mand’ – Kan I kende ham?
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.