Anna Due udsat for falsk profil: Fraråder at bruge Tinder

Ligesom så mange andre leder Anna Due også efter kærligheden på internettet, men det gik ikke som ventet.

Af Lise Nygaard - 16. maj 2017 kl. 15:03

Det er blevet ufattelig nemt at date, takket være telefoner og internettet kan man klare det hjemmefra iført natbukser og med chips-rester i mundvigen. Den tidligere paradiso Anna Due lod sig også friste af internettets bekvemmelighed, men det gik ikke, som hun havde håbet.
– Jeg havde ‘liket’ en fyr på Instagram. Han var monster, monster lækker – lige min type. Jeg havde ‘liket’ nogle af hans billeder, for jeg tør godt være den første, der tager kontakt. Han prikkede tilbage, og jeg tænkte ‘fedt nok’, men fik ikke gjort noget ved det. Så gik jeg på Tinder, og der havde jeg fået et ‘superlike’ af den her dude, jeg tænkte ‘sejt nok’ og godkendte. Så vi havde et match, og vi skrev frem og tilbage, fortæller Anna Due i en video på sin YouTube-kanal.
LÆS OGSÅ: Anna Due: Derfor er jeg et dårligt forbillede for min søn
Anne Due overså fuldstændig de røde lamper, der ville blinke, hvis man er erfaren Tinder-bruger, som da han afviste at skrive på et andet medie end Tinder. I stedet for solede Anna sig i opmærksomheden og aftalte at mødes med fyren.
– Først spurgte han, om han måtte komme hjem til mig, men jeg sagde nej, for jeg lader ikke fremmede komme i mit hjem – thank god! I stedet foreslog jeg, at vi skulle tage ud og spille pool, for jeg kan godt lide at spille pool. Så han foreslog, at vi tog ud og spise og spille pool bagefter, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Anna Due: Manglende sex fik mig til at droppe ekskæreste
Paradisoen glædede sig til daten, men pludselig slettede den flotte fyr deres match, og det ville Anna ikke finde sig i.
– Det er så pinligt det her! Men lige pludselig fjerner han mit match, bare sådan lige pludselig! Vi har lige skrevet sammen en hel fucking dag, og han har inviteret mig ud, og så fjerner han mit match. Jeg blev så fornærmet, for vi havde skrevet om alle mulige ting. Så jeg var bare sådan ‘fuck! Det der, det skal han ikke slippe godt fra!’ også skrev jeg til ham på facebook. Jeg skrev ‘What the fuck’ med en masse grine-smileyer og spurgte ‘Hvad leger du?’ og så svarede han ‘Hej Anna. Jeg går ud fra, at du har skrevet med “mig” på Tinder, men jeg må desværre skuffe dig og sige, at det er en person, der har udgivet sig for at være mig, som du har skrevet med, fortæller Anna i sin video.
LÆS OGSÅ: Anna Due afslører: Mine forældre smed mig ud
Anna gav dog ikke op på det flotte stykke mandfolk og lagde op til, at han skulle invitere hende ud og spille pool, men det lykkedes desværre ikke.
– Jeg vil fraråde jer at bruge Tinder, det er lort! Eller i hvert tilfælde at kigge ordentlig efter, afslutter hun.
LÆS OGSÅ: SMUGKIG: En deltager bliver regent på ‘Paradise’
Se paradise-baben fortælle hele historien i videoen herunder.

LÆS OGSÅ: Paradiso politianmelder veninde: Jeg føler mig så krænket og udstillet
LÆS OGSÅ: Populær TV2-vært trækker stikket: Afbryder tv-optagelser
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.