Anna Due: Jeg er træt af mænd

Reality-baben har ikke tænkt sig at flytte ind med nogen ny fyr lige foreløbig.

Paradise hotel
Af Emilie Holm Egebro - 25. juni 2015 kl. 10:25

Det gik desværre ikke mellem ‘Paradise’-parret Martin ‘Ham den gamle’ Hjort og Anna Due. Nu har Anna startet et nyt liv i en ny lejlighed med sønnen Villian. Og her er der ikke plads til en ny fyr.
– Èn ting er sikkert – der går lang tid, før jeg skal bo sammen med en fyr igen, hvis jeg overhovedet finder en en. Jeg magter ikke at høre på, hvad jeg gør forkert. Og jeg snakker ikke kun om Martin, bare det at bo med en fyr i det hele taget, skriver Anna på sin blog.
– Nu har jeg boet sammen med tre kærester, og det er lige hårdt hver gang. Det hårdeste er det der med at få at vide, hvad man gør forkert hele tiden. Det rammer én. Jeg glæder mig bare til, at jeg selv kan bestemme og gøre, hvad jeg har lyst til, uden at der er en, som kigger mig over skulderen. Det bliver satme rart.
LÆS OGSÅ: Anna Due vil fjerne Villian fra sociale medier
Uenigheder om Villian
Den tidligere paradiso håber på, at fremtiden ikke vil volde for mange problemer mellem hende og Martin. Især håber hun på, at der ikke bliver for opstår for mange uenigheder, når det kommer til Villian.
– Jeg håber virkelig, at Martin og jeg kan klare det fremad uden alt for mange skænderier og problemer. Der vil sikkert komme nogle uenigheder, når det handler om Villian, men det må man bare tage med. Jeg håber i hvert fald bare, at vi kan have en god tone overfor hinanden for Villians skyld, men selvfølgelig også for vores egen, forklarer Anna.
LÆS OGSÅ: Anna Due: Min indbakke er fyldt med frække tilbud
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.