Anna Due til de nye paradisoer: Husk at nyd det hele

Paradisoen mindes tiden på hotellet i Mexico, men erkender, at hun får en dårlig smag i munden, når hun i dag ser afsnittene.

Paradise Hotel, Et ton cash
Af Mikkeline Andersen - 14. november 2014 kl. 8:54

En flok nye ‘Paradise’-deltagere er lige nu i Mexico, hvor optagelserne til den nye sæson er i fuld gang. For alle deltagerne er det første gang, de får lov at opleve det luksuriøse liv på hotellet. Det er nyt for alle, og derfor er det godt at få et råd med på vejen.
– Mit bedste råd til de nye deltagere er at nyde det fuldt ud! Man ved aldrig, hvornår man ryger ud, så man skal virkelig nyde det. Vi var gode til at tage det forgivet nogle gange, hvor vi sov om dagen, selvom vi ikke måtte, og brokkede os engang imellem, siger Anna Due til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Men nu hvor man er hjemme igen, fortryder jeg, at jeg ikke nød det 100 procent hver eneste dag. Det er jo mega luksus, og man skal være taknemmelig over, at man får muligheden for sådan en fed oplevelse. Derudover skal man selvfølgelig fyre den af og have en fest hver dag.
LÆS OGSÅ: HOT STUFF: De svenske paradisoer holder nøgenfest
Fulgte ikke mors råd
Inden Anna drog mod Mexico havde hun fået en række råd af sin mor, men hun fulgte dem, desværre, ikke, erkender hun.
– Min mors gode råd var: “Anna, lad nu være med at drikke dig for fuld”, “Anna, lov mig du ikke har sex på tv” og “Anna, hold dig lidt i baggrunden, intet drama, for så ryger du ud”, fortæller Anna.
Havde paradisoen fulgt sin mors råd, så var hun ikke røget ud af programmet.
– Hvis jeg ikke havde drukket, så havde jeg ikke haft sex. Hvis jeg ikke havde lavet drama, var jeg ikke røget ud.
LÆS OGSÅ: De nye paradisoer: Forældrene er ellevilde
Har forandret sig meget

(Foto: Privat)

Anna, Martin og sønnen Villian. (Foto: Privat)


Anna fortryder ikke de ting, der skete i Mexico, for sket er sket, som hun udtrykker det, og de havde det sjovt. Alligevel var hun ikke stolt, da hun den anden dag så et par afsnit.
– Ærligt, så krummede jeg tæer. Når Rasmus (fra ‘Paradise’, red.) er på besøg herhjemme, så får jeg nogle gange en lidt grim smag i munden over min opførsel derinde. For Rasmus er en sød fyr, siger hun og fortsætter:
– Men det var sådan, man havde det på daværende tidspunkt. Det er noget andet derinde, og man bliver hurtigt irriteret på folk.
Siden sin medvirken i ‘Paradise Hotel’ er der sket meget for Anna. I dag bor hun med kæresten Martin, der også var med i programmet, og sammen har de sønnen Villian.
– Jeg har virkelig ændret mig meget på de to år. Jeg er faldet helt til ro og fundet mig selv.
LÆS OGSÅ: Sandra: Min mor fik mig med i ‘Paradise Hotel’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.