Anna Due og sønnen står uden bolig - Her & Nu

Anna Due og sønnen står uden bolig

Paradisoen skal inden længe være ude af sin lejlighed, så nu er hun og sønnen i akut bolignød.

Af Emilie Holm Egebro - 6. marts 2017 kl. 16:25

I snart et år har ‘Paradise’-baben Anna Due ledt efter lejlighed i Aarhus-området, da hun har vidst, at hendes nuværende bolig er midlertidig.
Desværre har heldet ikke været med hende, og nu står hun og sønnen Villian snart uden tag over hovedet.
– Jeg er stresset og har snart brug for ro i hovedet. Villian og jeg skal være ude 1. juni. Det er så svært at finde noget i Aarhus – og specielt en treværelses til en fair pris. Vi kommer snart til at stå uden tag over hovedet, og vi er derfor nødsaget til at flytte til Thisted – hjem til mine forældre, hvis vi ikke finder noget, skriver Anna Due på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna: Vi står uden bolig
– Det må bare ikke ske. Villian har boet Aarhus i hele sit liv, og det skal han blive ved med. Hvis vi intet finder, er det dog den eneste løsning, og det gør mig så ked af det. Så mister han sine venner i vuggestuen, ser sin far mindre, og det bliver noget være bøvl.
Anna Due udlover derfor en dusør på 1500 kroner som tak for hjælpen til den person, der finder en lejlighed til hende og sønnen.
LÆS OGSÅ: Desperat paradiso udlover dusør på 10.000 kroner
LÆS OGSÅ: Anna Due vil ikke have flere billeder af tissemænd
LÆS OGSÅ: Gravide Christina Maria slap for hjemløshed
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.