Anna Due slår fast: Det pisser mig af

Paradisoen ved, hvad der absolut ikke falder i hendes smag.

Paradise hotel, et ton cash
Af Mikkeline Andersen - 9. juli 2015 kl. 16:25

Kender du det med, at nogle ting bare kan ødelægge dit ellers så gode humør? Sikkert nok, men hvis du ikke lige kan komme i tanke om et par eksempler, så kan Anna Due give lidt inspiration.
Selvom hun på sin blog erkender, at “hader” er et stort ord, så har hun alligevel oplistet otte ting, som hun absolut ikke bryder sig om.
1. Jeg hader TV-serien ‘Bones’. Altså, som i virkelig HADER!
2. Jeg hader at skrive med blyant. Det er rigtig mærkeligt det her, men jeg kan faktisk brække mig over lyden, når man skriver med den. Når jeg har brugt en blyant, ååååh, så sidder lyden i ørerne resten af dagen.
3. Jeg hader at skifte sengetøj. Det er virkelig røv, og jeg er virkelig dårlig til det.
4. Jeg hader at vaske tøj OG ligge tøjet sammen. Baaaah.
5. Gule ærter? Jeg kaster op.
6. Aboslut hadesang: JEG HAR IKKE SOVET I ET ÅR…  Årh, så sov da..
7. Jeg hader blomster. Ej, det er løgn, jeg elsker blomster, men jeg hader, at man skal vande dem. Jeg er typen, der er fan af plastikblomster!
8. Jeg hader at holde ved kridt, det er næsten værre end blyanten. NØØØØØØJ! Ved ikke, hvad der er med lyden, men jeg brækker mig næsten af den – plus ens hænder bliver vildt tørre. HADER DET.
LÆS OGSÅ: Anna Due vil fjerne Villian fra sociale medier
LÆS OGSÅ: Anna Due: Min indbakke er fyldt med frække tilbud
LÆS OGSÅ: Anna Due: Vi har kæmpet for forholdet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.