Anna Due: Sådan har jeg det efter brystoperationen

Reality-deltageren er trods smerterne glad for resultatet efter operationen.

Af Emilie Holm Egebro - 15. oktober 2015 kl. 14:55

Tilbage i august afslørede den tidligere paradiso Anna Due, at hun ønskede sig en brystforstørrende operation indenfor nærmeste fremtid. Tidligere på ugen blev dette en realitet, og Annas drøm om nye bryster er endelig gået i opfyldelse. Det er dog ikke uden konsekvenser.
– Av av av, sådan lød det fra mig, da jeg vågnede i går morges. Jeg havde virkelig ondt, sådan virkelig meget. Jeg orkede ikke at rejse mig, eller jeg kan jo ikke engang selv, min mor bliver nødt til at hjælpe, men jeg lå faktisk i sengen til kl. 9.30, hvilket altså er sent for mig, skriver Anna på sin blog og fortsætter:
– Men jeg skulle i går ned og få tjekket mine nye veninder (brysterne red.), så jeg blev jo nødt til at komme op af sengen. Der gik heldigvis ikke lang tid før, at smerterne så småt blev mindre, end da jeg lige stod op. Det er altid værst om morgenen og om aftenen.
LÆS OGSÅ: Anna Due: Søger barnepige efter brystoperation
Den bedste beslutning
Selvom reality-stjernens dage i øjeblikket er fyldt med smerter, fortryder hun dog bestemt ikke, at hun valgte at lægge sig på operationsbordet.
– Det hele så fint ud, da jeg skulle tjekkes, så jeg er glad og tilpas, og endnu engang tænkte jeg: Hold nu op, det her er bare en af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har taget, forklarer den glade Anna og tilføjer:
– Jeg har mange omkring mig, som gerne vil hjælpe, og det er faktisk super rart. Men jeg glæder mig bare til, at jeg selv kan løfte, tage strømper på og alt det der, for jeg føler mig lidt handicappet. Men det hele går fremad, og jeg er super glad. 
Se billeder fra operationen øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Anna Due jubler: Nu skal jeg have nye bryster
LÆS OGSÅ: Er Anna Due og Martin sammen igen?
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.