Anna Due: Sådan forløb julen

Reality-baben skulle for første gang undvære familien juleaften, hvilket forløb bedre end forventet.

Af Emilie Holm Egebro - 28. december 2015 kl. 14:55

I sidste uge fortalte den tidligere paradise Anna Due, at hun skulle holde juleaften uden Villian og derfor havde valgt at tage på arbejde.
Det var første juleaften uden familien, så Anna havde forberedt sig på en underlig 24. december. Det viste sig dog ikke at være så slemt, når juleaften i stedet blev fejret 1. juledag.
– Jeg må ærligt indrømme, at det var hårdt at skulle undvære sin familie den 24. december, men værre var det heller ikke. Der er sikkert mange af jer derude, som måske også havde en vagt, skriver Anna på sin blog og fortæller om sin juleaften den 25. december:
– Der blev set juletegnefilm og hygget rigtig meget, og allerede klokken 16 gik vi igang med at åbne gaver og danse om juletræet for børnenes skyld. Villian var så sjov, da vi dansede rundt om juletræet, specielt da vi sang “Nu er det jul igen, og nu er det jul igen”. Han syntes, at det var hylemorsomt, at vi løb rundt om træet og ind på alle værelserne.
Se billeder af Anna og Villian øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Chokeret Anna Due: Utryg i min lejlighed
LÆS OGSÅ: Nadia-Shila droppede julen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.