Anna Due: Manglende sex fik mig til at droppe ekskæreste

Et forhold uden sex fungerer bare ikke for bloggeren.

Af Jonas Sand - 21. januar 2017 kl. 8:55

Sex er vigtigt for realitystjernen og bloggeren Anna Due. Det fortæller hun i et nyt indlæg på sin blog, hvor den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager skriver, hvilken type hun er som person. Her kommer hun blandt andet ind på sex og fortæller, at hun faktisk har droppet en ekskæreste, der ikke var så aktiv under dynen.
– Jeg er typen, som mener, at sex er noget af det vigtigste i et forhold, og jeg droppede en af mine tidligere kærester (nævner ingen navne), fordi han altid var træt efter arbejde og nærmest aldrig havde lyst – efter blot et år burde den altså stadig være der, men nej, skriver hun.
– Jeg er typen, som elsker at få opmærksomhed – dog ikke ligeså meget som før i tiden – men til for eksempel fester er jeg altid en af dem, som er mest på og sætter gang i festerne, wup wup. Derudover snakker jeg som et vandfald, fortæller hun.
Her kan du læse de sidste fem punkter, som hun afslører i sit blogindlæg. Her kan du blandt andet læse, hvorfor venner, pædagogerne i vuggestuen og mange andre er lidt trække af Anna Due.
LÆS OGSÅ: Anna Due: Sådan forløb julen uden sønnen
LÆS OGSÅ: Anna Due afslører: Må Villian deltage i reality?
LÆS OGSÅ: Anna Due afslører: Mine forældre smed mig ud
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.