Anna Due: Jeg bliver stalket

Den populære reality-deltager bliver forfulgt og overvåget af sin nabo.

Af Emilie Holm Egebro - 6. november 2015 kl. 13:25

Det er ikke altid lige nemt at være reality-deltager. Det kan den tidligere paradiso Anna Due godt skrive under på. For øjeblikket bliver hun nemlig stalket af en af sine naboer.
– Det startede med, at jeg fik stjålet breve fra min postkasse. Min udlejer troede ikke rigtig på det til at starte med – men jo, den er altså god nok, der bliver stjålet, og jeg er sikker på, at det er den samme, som kigger ind af mit vindue om aftenen, skriver Anna på sin blog og fortsætter:
– I forgårs var jeg på vej ud på toilettet for at trække i nattøj, og på vejen kan jeg se gennem persiennerne, at der står en person og kigger ind, men hurtigt forsvinder igen. Det er virkelig creepy, og hvis det bliver ved, så føler jeg mig nødsaget til at flytte.
Se galleriet af Anna Due øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Ærlig Anna Due: Jeg er færdig med reality-fyre
LÆS OGSÅ: Anna Due: Sådan har jeg det efter brystoperationen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.