Anna Due vil ikke have flere billeder af tissemænd

Den tidligere paradiso har fået lidt mere ud af sin deltagelse i ’Dagens Mand’, end hun havde regnet med.

Af Pernille Hahn Hauberg - 23. februar 2017 kl. 17:50

Sidste torsdag tonede den tidligere ’Paradise Hotel’-deltager Anne Due igen frem på tv-skærmen og denne gang i datingprogrammet ’Dagens Mand’.
Ægte kærlighed og prinsen på den hvide hest er, hvad de fleste af pigerne i panelet drømmer om, men for Anna har deltagelsen medført en opmærksomhed, hun ikke helt havde behøvet eller forventet.
– Jeg fik her den anden dag tilsendt et billede af mig selv fra en mand. Fyren sendte et billede af mig, hvor jeg står bag panelet i ’Dagens Mand’, hvorefter han skriver ’Du gør mig liderlig’, skriver Anna på sin blog og fortsætter:
– Dagen efter sendte han et dick-pic til mig (et billede af en tissemand red.). Det er virkelig klamt at vide, at der er nogle, som gokker den af til ens billeder.
LÆS OGSÅ: Anna Due vraget i ‘Dagens mand’: Nu har Chris inviteret på date
Den tidligere paradiso fastslår, at der bestemt også har været en masse positive ting ved at medvirke i programmet, men når det kommer til de pikante billeder er beskeden klar:
– Ikke flere dick-pic’s, tak, skiver Anna.
Du kan se ‘Dagens Mand’ hver torsdag kl. 21:00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Anna Due afslører: Jeg dater en ny fyr
LÆS OGSÅ: Anna Due: Manglende sex fik mig til at droppe ekskæreste
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.