Anna Due i 'Masterchef' og 'Hvem vil være millionær'?

Paradisoen vil gerne prøve kræfter med mere tv, og hun har allerede udvalgt sig sine favoritter.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 30. juli 2015 kl. 21:00

Anna Due printede sig ind i seernes bevidsthed med sine udtalelser i ‘Paradise Hotel 2013’. Den seneste tid har hun dog holdt sig fra tv-skærmen og brugt sin tid på sønnen Villian. Men, men, men hun udelukker ikke, at hun i fremtiden igen vil tone frem på skærmen, afslører hun på sin blog.
– Som jeg har nævnt før, så vil jeg altså ikke kunne sige nej, hvis produktionen bag ‘Masterchef’ kontakter mig. Jeg er et konkurrencemenneske, og jeg elsker at lave mad! Bum, bum, jeg ville vinde over dem allesammen. Eller hvad? Ej jo, selvfølgelig ville jeg det. Men det kommer nok aldrig til at ske, men man ved aldrig, skriver Anna på sin blog og tilføjer:
– ‘Hvem vil være millionær’ vil jeg også gerne være med i, men det er kun for at vinde penge. Hvis jeg overhovedet ville gøre det! Jeg ville sikkert ryge ud med det samme, for jeg er ikke så god til paratviden.
LÆS OGSÅ: Anna Due: Jeg savner ikke en kæreste
Har fået tilbud
Selvom Anna ikke har tonet frem på skærmen den seneste tid, så betyder det ikke, at hun ikke har haft muligheden. Men paradisoen vil ikke være med i hvad som helst.
– Jeg blev spurgt, om jeg ville være med i et program, hvor optagelserne skulle starte i juni, men jeg valgte at sige nej. Jeg ved ikke, om jeg må afsløre programmets navn, men de ville i hvert fald tæt ind på mit liv. Sådan et program om at være enlig og så videre, skriver Anna.
Indtil videre må Anna svinge potter og pander og gætte med om millionen hjemme i privaten med sin søn.
LÆS OGSÅ: Anna Due uenig med Fie Laursen: Blogging er ikke hårdt arbejde
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.