Anna Due i gråd: Måtte ikke holde fødselsdag sammen med sin søn

Det var en trist Anna Due, der ikke var med til at fejre sin søns to års fødselsdag.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 27. juli 2016 kl. 16:55

For to dage siden fyldte Anna Dues søn, Villian, to år. Den tidligere paradiso var dog ikke med til at fejre ham, da Martins nye kæreste ikke vil have, at ham og Anna ser for meget til hinanden. Noget, der fik Anna Due til at bryde sammen i gråd, skriver hun i et nyt, ærligt blogindlæg.
Anna Due har dog efterfølgende fortalt til Realityportalen.dk, at hun fejrede noget af dagen sammen med Villian, da han fyldte to år.
– Jeg afleverede Villian ved Martin om morgenen, så vi nåede lige at spise sammen, inden han blev afleveret. Men jeg havde ham hele sidste uge, så vi fejrede dagen i Fårup sommerland, fortæller Anna til Realityportalen.dk og uddyber, at Villian alligevel havde en god fødselsdag.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Paradise-babe skal giftes
Det var først, da Anna kiggede et billedalbum igennem af Villian og Martin i forgårs, at tårerne for alvor begyndte at trille, og hun blev sur over, at de to ikke er sammen længere. Billederne mindede hende nemlig om tiden med Martin, som hun savner til tider, men selvom de ikke er kærester længere, kan  de godt få tingene til at fungere.
– Martin og jeg har det super godt sammen. Jeg er rigtig glad for Martin, men det er selvfølgelig klart, når han er faren til mit barn. Men der er ingen følelser på den måde. Jeg blev bare ked af det, fordi det er træls, at vi ikke kunne finde ud af det dengang.

LÆS OGSÅ: Anna Due savner Martin

LÆS OGSÅ: Gravid ‘Paradise’-vinder: Så meget har jeg taget på
Sker noget stort
Ifølge reality-stjernen vil det være en god idé at følge med på hendes blog de næste par uger, da hun har en overraskelse, som hun inden længe vil dele med resten af verdenen.
– Der kommer snart en stor nyhed, som I skal glæde jer til. Jeg må desværre ikke fortælle, hvad det er, da jeg har lovet at holde tæt. Men når dagen kommer, så skal det fejres, fortæller Anna due.
Reality-stjernen vil endnu ikke fortælle, hvad vi skal glæde os til, men hun slår dog fast, at det intet har at gøre med kærligheden.
Du kan læse hele blogindlægget HER!
LÆS OGSÅ: Fortryder Anna Due sin søns navn?
LÆS OGSÅ: Anna Due græd sig selv i søvn
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.