Anna Due efter sønnens indlæggelse: Det sidder så dybt i mig

Anna Due frygtede for sin søns liv, da han fik feberkramper, og den oplevelse er svær at komme sig over.

Af Louise Vilsbøl - 23. januar 2019 kl. 14:55

For nylig blev Anna Dues 4-årige søn ramt af feber og sygdom, og selvom det langt fra er unormalt for små børn at blive syge, så er det alligevel noget, der får frygten frem hos den tidligere ‘Paradise’-babe, og det er der en god grund til. For lige knap tre år siden var hun nemlig ude for en voldsom oplevelse, som stadig står frisk i erindringen.
– I april 2016 fik Villian feberkramper og blev hentet med fuld udrykning af ambulancen, fortæller Anna Due på sin blog og gengiver situationen fra et tidligere indlæg på bloggen, hvor Villian pludselig fik feber:
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Emma åbner op om exit: Jeg var syg hver gang
– Villian var træt og rigtig ked af det på grund af feberen, så vi trak tøjet af ham, så han kun lå i ble. Han sad hos mig det meste af tiden. Men på et tidspunkt ville jeg prøve at give ham noget at drikke. Han lå halvt ned, mens han fik noget saftevand, og han drak faktisk en del. 5 sekunder efter, han havde drukket, gik han i kramper. Han vendte det hvide ud af øjnene, og der kom fråde ud af munden på ham. Jeg vendte ham på siden og skreg efter Gitte (Martins mor, red), som begyndte at græde og løb ud efter hjælp, samtidig med at hun ringede 112. Han krampede længe, og på et tidspunkt blev han blå i hovedet.
LÆS OGSÅ: Emma vender tilbage til ‘Årgang 0’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Love Island’-babe har fundet kærligheden

Det rammer mig hårdt

Anna Due frygtede på det tidspunkt, at sønnen ville dø. Heldigvis gik det ikke så galt, og Villian nåede at stoppe med at have krampe, inden ambulancefolkene kom. Han blev dog stadig indlagt for at blive undersøgt, og oplevelsen påvirker stadig Anna Due.
– Han er seriøst aldrig syg, det er SÅ sjældent (heldigvis), så det rammer mig så hårdt, og så er det altså bare noget, som sidder rigtig dybt i mig, skriver hun på bloggen og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Monique åbner op: Ramt af forsinket fødselsreaktion
– Det er normalt, at børn mellem 1 og 5 kan få feberkramper, men det ændrer ikke på, hvordan jeg følte dengang, og hvordan jeg har det i dag! Det sidder så dybt inde i mig, den følelse der, følelsen af at skulle miste sit barn – for det troede jeg virkelig, at jeg skulle. Det var så forfærdeligt at sidde i, og jeg er SÅ bange for, at det kommer til at ske igen, for jeg kan simpelthen ikke bære det, det gør så ondt indeni.
Læs hele indlægget om oplevelsen på Anna Dues blog HER.
LÆS OGSÅ: Walid åbner op efter Kias indlæggelser: Sådan klarer jeg det hele