Anna Due droppet af fyr: Det var ydmygende

Realitybaben havde set sig lun på en fyr, men desværre var det ikke helt gengældt.

Af Emilie Holm Egebro - 25. maj 2018 kl. 15:01

I sidste uge kunne realitybaben Anna Due afsløre, at hun havde begået kæmpe brøler i ‘Dagens mand’. Hun havde nemlig hele to gange slukket for en fyr, som hun egentlig var interesseret i.
LÆS OGSÅ: Derfor er forlovet Pernille Nygaard med i ‘Dagens mand’
Da programmet i går rullede over skærmen, lavede hun den modsatte taktik og gjorde alt for at vise fyren Caspar, at hun var interesseret i at komme på date med ham. Desværre var interessen ikke gengældt, og Casper endte med at tage på date med en anden pige fra ‘Dagens mand’-panelet.
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-Burger: Sådan fik jeg mit navn
Det var derfor en meget skuffet Anna Due, der blev efterladt i gårsdagens afsnit, og hun føler sig efterfølgende meget pinlig berørt over episoden:
– I går var det afsnit, jeg havde frygtet. Det er lidt flovt, for hold nu op hvor er jeg egentlig skabet i det afsnit. Åh gud. Det var ydmygende. Jeg var seriøst 99 procent sikker på, at Caspar ville vælge mig. Det undrer mig lidt, at de ikke har sat klippet ind, hvor jeg står med åben mund og er helt forbavset. Jeg tænkte virkelig bare: “Ja okay, hun synger godt, men what the fuck? Hvad med mig?”, skriver Anna på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi: Derfor svindlede vi
– Jeg mødtes med Caspar og en masse af de andre deltagere på natklubben Billy Booze senere den aften, og der var Caspar afsted uden sin date. Jeg var jo stadig sådan lidt “what”, så jeg blev nødt til at spørge ham, hvorfor han valgte mig fra. Der var han sådan: ” Anna, hun kunne synge – det kunne du virkelig ikke”, og så grinede vi af det. Jeg tror også, det var godt for mig lige at komme ned fra hesten, men jeg var bare stensikker på, at han ville have valgt mig. Jeg krummer tæer over mig selv. Godt, at jeg ikke er med i næste uges afsnit, for nu kan jeg godt bruge en pause.
Se næste afsnit af ‘Dagens mand’ torsdag klokken 21.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager er blevet mor igen
LÆS OGSÅ: Amalie forklarer: Derfor har jeg valgt at få en donorbaby
LÆS OGSÅ: ‘Kurs mod fjerne kyster’-hunk skal være far